Anasayfa /  Foto Galeri

Üç büyükler rekora gidiyor! İşte Süper Lig'in en centilmeni ve hırçını...

Üç büyükler rekora gidiyor! İşte Süper Lig'in en centilmeni ve hırçını... - Sayfa 1

Spor Toto Süper Lig'in geride kalan 12 haftalık bölümünde 4 takım kırmızı kart görmedi. Üç büyükler ise rekora gidiyor. Ligin 12 haftalık periyodunda 463 sarı, 34 kırmızı kart çıktı.

Üç büyükler rekora gidiyor! İşte Süper Lig'in en centilmeni ve hırçını... - Sayfa 2

Kasımpaşa 18 sarı kart Spor Toto Süper Lig'in 12 haftalık bölümünde Kasımpaşa, centilmen bir görüntü sergiledi. Ligin 12 haftalık periyodunda 463 sarı, 34 kırmızı kart çıktı. 18 takımdan Bursaspor, Kasımpaşa, Medipol Başakşehir ve Trabzonspor, maçlarını kırmızı kart görmeden tamamladı. Bu dört takımdan futbolcusu daha az sarı kart gören Kasımpaşa, gösterdiği başarılı performansın yanı sıra centilmenlikte de öne çıktı. Spor Toto Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan ve 22 puanla üçüncü sırada bulunan Kasımpaşa, 12 haftayı 18 sarı kartla bitirdi.

Üç büyükler rekora gidiyor! İşte Süper Lig'in en centilmeni ve hırçını... - Sayfa 3

Trabzonspor 21 sarı kart Ligin en çok gol (26) atan takımı konumundaki Kasımpaşa'yı centilmenlikte 21 sarı kartla Trabzonspor izledi.

Üç büyükler rekora gidiyor! İşte Süper Lig'in en centilmeni ve hırçını... - Sayfa 4

Başakşehir 26 sarı kart Lider Medipol Başakşehir 26, Samet Aybaba yönetimindeki Bursaspor da 29 sarı kartla ligin centilmen ekipleri arasında yer aldı.