Anasayfa /  Spor

U17’de Şampiyon yolspor

U17’de Şampiyon yolspor

Abone ol
Abone ol 31 Ocak 2016 17:23

Erzurum U17 Yaş Futbol Ligi’nde şampiyon Yolspor oldu. Engin Deniz ve Ferruh Çapan’ın talebeleri, zorlu rakibi Harbişspor’u Veysel’in golüyle mağlup ederek mutlu sona ulaştı. Maç sonunda Yolspor’da büyük bir coşku yaşandı.

Nurullah PALA/ERZURUM

Erzurum ASKF ile Futbol İl Temsilciliğinin organize ettiğie U17 Yaş Futbol Ligi’nde Yolspor il şampiyonu oldu. Ahmet Hilmi Kesimci’nin yönettiği final maçında Yolspor, 3 Temmuz Stadı’nda Harbişspor ile karşılaştı. Kıran kırana geçen maçı 5. Dakikada Veysel’in attığı golle 1-0 kazanan Yolspor, şampiyon oldu. Antrenörler Engin Deniz ve Ferruh Çapan’ın öğrencilere şampiyonluk coşkusu yaşarken, iyi oynamasına rağmen final maçını kaybeden Harbişspor’da büyük bir üzüntü yaşandı.

Namağlup şampiyon

Ligde altı maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik alarak Play-Off’a yükselen Yolspor, yarı final ve final maçlarını da kazanarak 2015-2016 sezonunda U17 Yaş Liginde hiç yenilgi yüzü görmedi. Engin Deniz ve Ferruh Çapan’ın talebeleri ligde fileleri 23 kez sarsarken, kalesinde sadece iki gol gördü. Namağlup şampiyon olan Yolspor, büyük bir coşku yaşadı.

Kupalar verildi

3 Temmuz Stadı’nda oynanan üçüncülük maçında İdmanocağı’nı penaltılarla mağlup eden Sağlık Gençlikspor kupanın sahibi oldu. Şamiyonluk Kupası’nı Yolspor’a kulüp başkanı Sabri Gökhan Gerç verirken, ikinci olar Harbişspor’un kupasını TÜFAD Erzurum Şubesi Başkan Yardımcısı Sefa Yunusoğulları verdi. Şampiyon olan Yolspor, Erzurum’u grup maçlarında temsil edecek.

Haber kaynağına ait sayfanın adresi

http://www.gazetepusula.net/2016/01/31/u17de-sampiyon-yolspor/    

Yorumlar