Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Twitter çöktü mü? Twitter neden açılmıyor?

Bazı kullanıcıların sosyal medya platformu Twitter'a giriş yapamadığı rapor edildi. Çok sayıda kullanıcı "Twitter çöktü mü?" sorusunun yanıtını araştırıyor. Kullanıcı raporları ise Twitter'da problemlerin olduğuna işaret ediyor. Küresel bazda bir sorun söz konusu değil gibi görünüyor. 'Twitter çöktü mü? Twitter'a neden girilemiyor?' sorularının yanıtı merak edilirken gazeteci Cüneyt Özdemir konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Abone ol
Abone ol 08 Şubat 2023 20:21

Twitter çöktü mü? sorusunun yanıtı aranıyor. Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından olan Twitter'da bazı kullanıcıların yaşadığı sorun merak konusu oldu. Bazı kullanıcılar Twitter'a erişim sağlayamadıklarını iddia ediyor. Çok sayıda kullanıcı tarafından ise "Twitter çöktü mü?" sorusunun yanıtı ve ve Twitter'da bir problem olup olmadığı araştırılıyor. İşte detaylar...

 

TWITTER ÇÖKTÜ MÜ? TWITTER'DA ERİŞİM SORUNU MU VAR?

Yaşanan arızaları ve kesintileri bildiren internet sitesi Downdetector'e göre, kullanıcı raporları Twitter'da problemlerin olduğuna işaret ediyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan da Twitter ile ilgili açıklama geldi!

KILIÇDAROĞLU: BUNUN SONUCU YARDIM ÇIĞLIKLARININ DAHA AZ DUYULMASIDIR

İşte CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun o tweeti...

'Yardımlaşma koordinasyonu için sahada bulunan arkadaşlarıma VPN kullanmalarını söyledim. Aklını yitirmiş iktidar sosyal medya iletişimini kesti. Bunun sonucu yardım çığlıklarının daha az duyulmasıdır. Gizlemeye çalıştığınız her şeyi biliyoruz. Açıklamanızı bekliyoruz.'

TWITTER VE TIKTOK'A BTK MÜDAHALESİ

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Youtube'daki deprem canlı yayında İletişim Başkanlığı'nda yetkililerle görüşme yaptığını, Twitter ve TikTok'a BTK tarafından müdahale edildiğini aktardı.

 

Özdemir, canlı yayında yaptığı açıklamada İletişim Başkanlığı'nın Twitter'ı ilgili yasalar gereğince BTK'nın kestiğini duyurdu.

Özdemir ayrıca Twitter'ın para cezasını ödemediği için kısıtlama getirildiğini de ayrıca belirtti.

 

Yorumlar