Anasayfa /  Medya

TV8 ne kadara satıldı? Acun Ilıcalı'dan rekor fiyat

Televizyon ekranlarında reyting rekorları kıran programların sahibi olan Acun Ilıcalı, sahibi olduğu TV8 kanalını satıyor mu? Gündemde yer alan haberlere göre medya patronu Acun Ilıcalı, TV8'i rekor bir fiyata satıyor. Peki TV8 kime satılıyor veya satıldı? TV8 ne kadara satıldı? İşte binlerce vatandaşın kafasında soru işaretlerine sebep olan TV8 satılma konusu ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Abone ol
Abone ol 22 Nisan 2020 17:40

TRHaberler ÖZEL | Televizyon ekranlarında reyting rekorları kıran programların sahibi olan Acun Ilıcalı, sahibi olduğu TV8 kanalını satıyor mu? Gündemde yer alan haberlere göre medya patronu Acun Ilıcalı, TV8'i rekor bir fiyata satıyor. Peki TV8 kime satılıyor veya satıldı? TV8 ne kadara satıldı? İşte binlerce vatandaşın kafasında soru işaretlerine sebep olan TV8 satılma konusu ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Acun Ilıcalı, patronu olduğu Acun Medya olarak 2013 yılında TV8 kanalını 70 milyon Dolar gibi uçuk bir ücretle satın almıştı. Başta Survivor olmak üzere reyting rekorları kıran birçok programı yurt dışından lisansıysa satın alıp Türkiye'de yayınlayan Acun Ilıcalı, başarılı bir medya patronu olarak göze çarpıyor. 

TV8 satıldı mı? tv8 ne kadara satıldı?

Başarılı programların yapıncısı Acun Ilıcalı'nın tv8'i satacağına yönelik iddialar sık sık gündeme geliyor. Vatandaşlar sık sık TV8 satıldı mı? tv8 ne kadara satıldı? gibi sorular soruyor.

Ancak tv8'in satışı şuan için sadece iddialardan ibaret. TV8 henüz satılmadı ve hala Acun Medya bünyesinde yayın hayatını sürdürüyor.

Acun Ilıcalı Kimdir?

29 Mayıs 1969 Edirne doğumlu olan medya patronu Acun Ilıcalı, Türk televizyoncu, girişimci, uluslararası yapımcı, ve iş insanıdır. Ilıcalı, televizyon kanalları TV8 ve TV8,5'un sahibidir.

ABD, Meksika, Romanya, Macaristan, Brezilya, Kolombiya ve Yunanistan dahil dünyadaki pek çok ülkede prodüksiyon şirketleri bulunan, dünyanın önde gelen televizyon kanallarına prodüksiyonlar yapan ve çalıştığı kanallara yayın stratejileri geliştiren Acun Medya Grubu'nun kurucusu ve yönetim kurulunun başkanıdır.

Ayrıca, dünyadaki ilk spor ve realitynin bir arada olduğu yarışma programı Exathlon'un format sahibidir.

Kaynak: TRHaberler.com / Berkan Çay

Yorumlar