Anasayfa /  Foto Galeri

Türkiye’nin kanını donduran cinayet! Kerziban'ın cesedini yakamayınca parçalayıp taşımışlar

İki buçuk aydır haber alınamayan Kerziban Keskin'in (61) öldürüldüğü anlaşıldı. 6 şüpheli tutuklandı. Keskin'in iple boğularak öldürüldüğü, cesedinin balta ve nacakla parçalandıktan sonra 6 torbayla taşınıp yakıldığı, ardından gömüldüğü ortaya çıktı. İşte tüyler ürperten olayın son dakika detayları...

Türkiye’nin kanını donduran cinayet! Kerziban'ın cesedini yakamayınca parçalayıp taşımışlar - Sayfa 1

Konya'da yaşayan, 3 çocuk annesi Kerziban Keskin, geçen yıl ekim ayının ilk haftası, Antalya'nın Serik ilçesindeki arkadaşı Hüsne Durmaz'ın yanına geldi. Çocuklarının babası dışında 3 evlilik daha yapan Kerziban Keskin, Serik'e geldikten 20-25 gün sonra ortadan kayboldu.

Türkiye’nin kanını donduran cinayet! Kerziban'ın cesedini yakamayınca parçalayıp taşımışlar - Sayfa 2

Keskin'in Konya'da yaşayan çocukları, anneleri hakkında kayıp başvurusunda bulundu. Hüsne Durmaz'ın arkadaşı Rüstem Başaran ise cinayeti itiraf etti.

Türkiye’nin kanını donduran cinayet! Kerziban'ın cesedini yakamayınca parçalayıp taşımışlar - Sayfa 3

Kerziban Keskin'in, Hüsne Durmaz tarafından boğularak öldürüldüğünü, cesedin 2 gün evde bekletildiğini öne süren Rüstem Başaran, "Kerziban Keskin'in cesedini ortadan kaldırmak için plan yaptık. Cesedi benzinle evin banyosunda yaktık. Hüsne Durmaz, bu vahşi eylemde başarılı olamayınca cesedi parçalara ayırdı" dedi.

Türkiye’nin kanını donduran cinayet! Kerziban'ın cesedini yakamayınca parçalayıp taşımışlar - Sayfa 4

Bu itirafın ardından Rüstem Başaran ve eşi İnayet Başaran İstanbul'da, Hüsne Durmaz ile dini nikahla birlikte yaşadığı Ramazan Çaka ise Antalya'da gözaltına alındı.