Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Türkiye'nin dört bir yanından üzücü haberler: 10 ölü

Silahlı dehşet haberleri bitmiyor. Akşam saatlerinde Antalya'da doktor anne ve oğlu ölü bulundu.... Şanlıurfa'da arazi kavgasında kan aktı: 4 ölü.... Kastamonu'da bir kişi aralarında husumetli olduğu 2 kişiyi öldürdü. Kahramanmaraş'ta bir kişi tartıştığı annesi ve kız kardeşine kurşun yağdırdı

Abone ol
Abone ol 27 Ağustos 2018 01:30

ARAZİ KAVGASINDA KAN AKTI

Şanlıurfa'nın Bozova’ya bağlı Kızlar Mahallesi’nde aralarında daha önceden arazi anlaşmazlığı bulunan Ramazan Ş. ile amcaları Müslüm ve Şeyho Ş. arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa sürede silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine Ramazan Ş silahla amcaları Müslüm ve Şeyho Ş. ile halası Narin ve yengesi Emine Ş’ye ateş etti.





Müslüm, Şeyho, Narin ve Emine Ş, olay yerinde hayatını kaybetti.





KASTAMONU'DA SİLAHLI ÇATIŞMA: 2 ÖLÜ, 2 YARALI

Kastamonu'nun Tosya ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda saat 20.30 sıralarında bir kahvehane önünde başlayan sözlü kavga daha sonra silahlı çatışmaya dönüştü. 

H.Ö. isimli kişi, daha önceden husumetli olduğu söylenen M.K., M.P. ve V.K. isimli kişiler ile girdiği tartışma sonrası tabancayla ateş etti. 



Olay sonrasında yaralanan kişiler Tosya Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen M.K. ve M.P. kurtarılamadı. Polis ekipleri olay sonrasında kaçan H.Ö. isimli kişiyi arama çalışmalarını sürdürüyor. 

DOKTOR ANNE VE OĞLU ÖLÜ BULUNDU

Antalya'nın Aksu ilçesinde, Manavgat Devlet Hastanesi’nde görevli Uzman Doktor Gülşen Bulut (58) ve oğlu Uğur Bulut (17), yazlık olarak kullandıkları evde av tüfeğiyle öldürülmüş halde bulundu.

Akşam saatlerinde eşini ve oğlunu telefonla arayan M.B., ulaşamayınca komşularını arayarak durumu anlatıp yardım istedi. Açık pencereden içeri giren komşular, bir odada Gülşen Bulut’u bir başka odada ise Uğur Bulut’un cansız bedenini buldu. 

İNTİHAR MI? CİNAYET Mİ?

Sağlık görevlileri cesetler üzerinde yaptıkları ilk incelemede, anne Gülşen Bulut’un vücuduna isabet eden 3 av tüfeği mermisiyle, Uğur Bulut’un ise kafasına isabet eden tek mermi ile yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis, Gülşen Bulut’un oğlu Uğur Bulut tarafından öldürüldüğü, Uğur Bulut’un cinayetin ardından kendi hayatına son vermiş olabileceği ihtimalini de değerlendiriyor. Soruşturma sürüyor.

ANNESİNİ VE KIZ KARDEŞİNİ ÖLDÜRDÜ

Kahramanmaraş’ta akşam saatlerinde Sami Soylu isimli kişi ile annesi Hasret Soylu (86) ve kardeşi Feramuz Soylu (43) evlerinin önünde nedeni bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. 

Tartışmanın büyümesi üzerine Sami Soylu av tüfeğiyle annesi ve kardeşine kurşun yağdırdı. Vücutlarına isabet eden kurşunlar nedeniyle ağır yaralanan Hasret Soylu ve oğlu Feramuz Soylu kaldırıldıkları Göksun Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.





Cinayet zanlısı Sami Soylu ise jandarma ekipleri tarafından suç aleti av tüfeğiyle birlikte yakalandı. 








Etiketler sılahlı dehset
Yorumlar