Anasayfa /  Spor

Türkiye-Hollanda voleybol maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 4. galibiyetini Finlandiya karşısında aldı. CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda D grubunda son olarak Finlandiya ile mücadele eden Filenin Sultanları, Hollanda ile 5. maçına çıkıyor. Peki, Türkiye - Hollanda voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Abone ol
Abone ol 24 Ağustos 2021 13:21

Filenin Sultanları, Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda dur durak bilmeden zafere ilerliyor. 4. karşılaşmasını Finlandiya ile gerçekleştiren Türkiye, bu maçtan da galibiyetle ayrıldı. Maç takvimine göre bir sonraki mücadele ise Hollanda ile olacak. Filenin Sultanları, Finlandiya karşısında 3-0'lık skor ile oyunu sırtladı. İşte, Türkiye - Hollanda voleybol maçı detayları...

TÜRKİYE - HOLLANDA VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Kadın Voleybol Takımı, Finlandiya maçına çıktı. Karşılaşmada 1. sette Türkiye 25 - 19'luk skorla oyunu aldı, 2. seti 25 - 12, 3. seti de A Milli Takım 25 - 15 kazanan taraf oldu. Maçı 3-0 üstünlükle alan Filenin Sultanları, Hollanda ile 5. açına çıkıyor. Türkiye - Hollanda maçı 24 Ağustos Salı günü TSİ 17.30'da, TRT Spor Yıldız ve TRT Spor'dan canlı olarak aktarılacak.

Yorumlar