Anasayfa /  Spor

Türkiye Finlandiya maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta canlı izlenecek?

2018 Dünya Kupası eleme maçları başlıyor. Türkiye Finlandiya maçı Antalya'da oynanacak ve biletleri şimdiden tükendi. Peki Türkiye Finlandiya maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta canlı izlenecek? İşte Türkiye Finlandiya 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde merak edilen tüm soruların cevapları.

Abone ol
Abone ol 15 Mart 2017 09:21

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Türkiye Finlandiya maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta canlı izlenecek? Türkiye Finlandiya maçı öncesi tüm gelişmeler haberimizde. Futbolseverlerin merakla beklediği Türkiye Finlandiya maçı için heyecan dorukta. Türkiye Finlandiya maçı Antalya'da kapalı gişe olarak oynanacak. 







Türkiye Finlandiya maçı canlı yayın bilgileri şu şekilde;





Türkiye Finlandiya maçı tarih: 24 Mart 2017





Türkiye Finlandiya maçı canlı izle: TV8 canlı izle





Türkiye Finlandiya maçı saat: 20.00





Türkiye Finlandiya maçı öncesi merak edilenler trhaberler adresinden öğrenebilirsiniz.





A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Antalya'da Finlandiya ile oynayacağı maçın biletleri tükendi.

A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda 24 Mart Cuma günü Antalya'da Finlandiya ile oynayacağı maçın biletleri tükendi.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Antalya Stadı'nda oynanacak maçın biletlerinin tamamının satıldığı belirtildi.

Açıklamada, biletlere yoğun ilgi gösteren futbolseverlere teşekkür edildi.



Türkiye-Finlandiya maçının oynanacağı stat açıklandı



A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Finlandiya ile oynayacağı maç, Antalya'da yapılacak.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Türkiye ile Finlandiya arasında 24 Mart 2017 Cuma günü oynanacak maç, saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmaya Antalya Stadı ev sahipliği yapacak.

A Milli Takım, geçen yıl hizmete giren Antalya Stadı'nda daha önce üçü hazırlık, biri resmi olmak üzere 4 karşılaşmaya çıktı. Bu statta oynanan özel maçlarda İsveç'i 2-1 ve Karadağ'ı 1-0 yenen milliler, Rusya ile 0-0 berabere kaldı.

Ay-yıldızlı ekip, Antalya Stadı'nda yaptığı resmi müsabakada ise 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Kosova'yı 2-0 mağlup etti.



 







Cuma, 24 Mart













Türkiye

20:00





Finlandiya












Gürcistan

20:00





Sırbistan

















Lihtenştayn

22:45





Makedonya












Hırvatistan

22:45





Ukrayna

















İspanya

22:45





İsrail












Avusturya

22:45





Moldova










Yorumlar