Anasayfa /  Spor

Türkiye Ermenistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda 8 Eylül Cuma günü Ermenistan ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler Türkiye Ermenistan maçının saat kaçta, hangi kanalda ve ne zaman oynanacağını sorguluyor.

Abone ol
Abone ol 06 Eylül 2023 00:44

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda, A Milli Futbol Takımımız beşinci maçında Ermenistan ile mücadele edecek. İlk dört maç sonunda 9 puanla zirvede bulunan Türkiye, ikinci sıradaki 6 puanlı Ermenistan ile Eskişehir'de karşı karşıya gelecek.

Ermenistan maçının hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takımımız'ın aday kadrosu da belli oldu.

İşte Türkiye'nin, Ermenistan ile oynayacağı maçın aday kadrosu:

Kaleciler: Altay Bayındır (Manchester United), Mert Günok (Beşiktaş), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Onur Bulut (Beşiktaş), Zeki Çelik (Roma), Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Cenk Özkacar (Valencia), Çağlar Söyüncü (Atletico Madrid), Merih Demiral (Al Ahli), Ozan Kabak (Hoffenheim), Kazımcan Karataş (Galatasaray), Mert Müldür (Fenerbahçe)

Orta saha-forvet: Cengiz Ünder (Fenerbahçe), Yusuf Sarı (Yukatel Adana Demirspor), Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Orkun Kökçü (Benfica), Salih Özcan (Borussia Dortmund), Salih Uçan (Beşiktaş), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), Bertuğ Yıldırım (Rennes), Halil Dervişoğlu(Galatasaray)

Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Türkiye-Ermenistan maçıyla ilgili tüm bilgiler ve ekranlara geleceği kanal haberimizde.

TÜRKİYE - ERMENİSTAN MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

Türkiye-Ermenistan maçı 8 Eylül Cuma günü oynanacak.

TÜRKİYE - ERMENİSTAN MAÇI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

8 Eylül Cuma günü oynanacak Türkiye-Ermenistan maçı saat 21:45'te başlayacak.

TÜRKİYE - ERMENİSTAN MAÇI HANGİ KANALDAN YAYINLANACAK?

Türkiye-Ermenistan mücadelesi TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Yorumlar