Anasayfa /  Foto Galeri

Turkcell'den abonelerini sevindiren haber!

Telefon operatörleri Ramazan ayının başlamasıyla birlikte kampanya üzerine kampanya yapmaya başladılar. Türk Telekom bütün müşterilerine Ramazan ayı süresince 10 GB internet hediye etme kararı almıştı, benzer bir adım da Turkcell'den geldi. Turkcell, Ramazan ayına özel kampanyasını duyurdu.

Turkcell'den abonelerini sevindiren haber! - Sayfa 1

Türk Telekom bütün müşterilerine Ramazan ayı süresince 10 GB internet hediye etme kararı almıştı. Telefon operatörleri müşterilerine yönelik kampanyaya devam ediyor. 

Turkcell'den abonelerini sevindiren haber! - Sayfa 2

Turkcell, Ramazan ayına özel kampanyasını duyurdu. Dijital Operatör uygulaması içerisinde yer alan Salla Kazan Kampanyası kapsamında kullanıcılar, 3 Mayıs’a kadar 4 hafta boyunca haftalık 2 GB internetin sahibi olacak. 

Turkcell'den abonelerini sevindiren haber! - Sayfa 3

4 kere sallama yapan operatör müşterileri ise 3 yakınıyla paylaşmak üzere günlük 1 GB internet hediyesi kazanacak. 

Turkcell'den abonelerini sevindiren haber! - Sayfa 4

Turkcell’liler, haftalık 2 GB hediyesini ve sevdikleriyle paylaşabilecekleri 1 GB interneti, Dijital Operatör içerisinde, hediye ikonuna basıldığı zaman açılan Hediye Havuzu sayfasından aktifleyebiliyor. Paylaşım için, müşterilerin hediyelerini göndermek istedikleri yakınlarının Turkcell’li olması yeterli oluyor. Kazanılan ve hediye edilen hakların aktif edilmesi için son tarih ise 4 Mayıs.