Anasayfa /  Güncel

Türk takımlarından Kobe Bryant mesajları

NBA ve Los Angeles Lakers'ın efsane ismi Kobe Bryant, Kaliforniya'da geçirdiği bir helikopter kazası sonrasında hayatını kaybetti. Kobe'nin 13 yaşındaki kızı Gianna Maria'nın da helikopter kazasında hayatını kaybettiği belirtildi. NBA'de bu gece oynanacak tüm maçlar, Kobe Bryant'ın ölüm haberi sonrası ertelendi.

Abone ol
Abone ol 27 Ocak 2020 00:25

NBA ve Los Angeles Lakers'ın efsane ismi Kobe Bryant, Kaliforniya'nın Calabasas şehrinde geçirdiği bir helikopter kazası sonrasında hayatını kaybetti. NBA'de bu gece oynanacak tüm maçlar, Kobe Bryant'ın ölüm haberi sonrası ertelendi.

Amerikan basınında yer alan haberlere göre; Kobe Bryant'ın da aralarında olduğu 5 kişi, Pazar sabahı meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybetti. Kobe Bryant'ın eşi Vanessa Bryant'ın helikopterde olmadığı, kazanın nedeninin ise araştırıldığı belirtildi.

KOBE'NİN 13 YAŞINDAKİ KIZI GIANNA MARIA DA HAYATINI KAYBETTİ

Bu arada Kobe Bryant'ın 13 yaşındaki kızı Gianna Maria'nın da helikopter kazasında hayatını kaybettiği doğrulandı.

5 KEZ NBA ŞAMPİYONLUĞU YAŞAMIŞTI

Tüm zamanların en büyük NBA oyuncularından biri olan Kobe Bryant, Los Angeles Lakers'la 20 yıllık kariyerinde 18 kez All-Star olmayı başarmıştı. 5 NBA şampiyonluğu olan Kobe, 2 kez de NBA Finalleri MVP'si ödülü kazanmıştı.

EN KÜÇÜK KIZI HAZİRAN AYINDA DOĞMUŞTU

Lakers, Kobe Bryant'ın 8 ve 24 numaralarını emekliye ayırmış ve 'Black Mamba', NBA tarihinde iki numarası birden emekliye ayrılan ilk isim olmuştu. Kobe'nin Vanessa ile evliliğinden Gianna Maria, Natalia, Bianca ve Capri isimli 4 kızı var. En küçük kızı Capri, geçen Haziran ayında dünyaya gelmişti.

OSCAR ÖDÜLÜ KAZANMIŞTI

Kobe Bryant, 2018'de çektiği "Sevgili Basketbol" isimli kısa filmiyle de Oscar ödülünü kazanmıştı.

BEŞİKTAŞ, FENERBAHÇE VE GALATASARAY'DAN KOBE BRYANT MESAJLARI

Yorumlar