Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Türk Kızılayı 3 Farklı Pozisyonda 5000 TL Maaş İle Personel Alım ilanı Yayımladı

Türk Kızılayı 3 Farklı Pozisyonda 5000 TL Maaş İle Personel Alım ilanı Yayımladı. 2019 yılı itibari ile Türk Kızılayı çeşitli kadrolarda çalıştırılmak üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Türk Kızılayı Personel Alım ilanın tüm ayrıntılar haberimizde

Abone ol
Abone ol 04 Ağustos 2019 02:12

Türk Kızılayı 3 Farklı Pozisyonda 5000 TL Maaş İle Personel Alım ilanı Yayımladı. 2019 yılı itibari ile Türk Kızılayı çeşitli kadrolada çalıştırılmak üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Türk Kızılayı'nın personel alım ilanın tüm ayrıntıları haberimizde



Türkiye’nin en köklü, ilk yardım kuruluşlarından biri olan Türk Kızılay’ı özellikle sivil toplum kuruluşlarında kariyer yapmak isteyen adayların istihdamında önemli bir rol oynamaktadır. Bu kapsamda kurumun resmi internet sitesinde temmuz ayı içerisinde yayınladığı personel alım ilanlarında farklı pozisyonlarda aday istihdam edeceği açıklanmıştır. Kurumun sitesinde yer alan ilanların detaylarına yönelik bilgiler ise haberin devamında yer almaktadır.

Satın Alma Sorumlusu Alımı

Türk Kızılayı Ankara’da satın alma sorumlusu olarak bir kişi istihdam edecek olup ilana başvurmak isteyen adayların sağlaması gereken birtakım şartlar bulunmaktadır. Buna göre başvuruda bulunmak isteyen adayların üniversitelerin 4 yıllık ilgili bölümlerinden mezun olma, iyi derecede İngilizce bilme, bir yıl aynı pozisyonda tecrübesi bulunma, analiz ve yorumlama kabiliyeti olma gibi şartları sağlaması gerekmektedir.

Doktor Alımı

Kurumun Türkiye genelinde çeşitli illerde görev yapmak üzere doktor alımı yağacağı açıklanmış olmakla birlikte adaylardan sağlamasını istediği şartlar şu şekildedir. Tıp Fakültesi mezunu olma, iyi derecede İngilizce bilme, tam zamanlı çalışabilme, takım çalışmasına yatkın ve seyahat engeli bulunmayan şeklinde açıklanmıştır.

Çocuk Etkinlik Görevlisi

Kurumun Ankara, Bursa, Konya, Kocaeli ve Şanlıurfa’da istihdam edeceği adaylar çocuk etkinlik görevlisi olarak görev yapacak olup bu kapsamda adaylardan sağlanması istenilen şartlar şu şekildedir. En az lisans mezunu olma, üniversitelerin çocuk gelişimi, PDR, okul öncesi öğretmenliği bölümlerden mezun olma, iyi derecede Arapça bilme, çocuklar ile arası iyi olan ve en az 3 yıl deneyimi bulunan adaylar alınacaktır.

Türk Kızılayı'nın personel alım ilanı için TIKLAYIN


Yorumlar