Anasayfa /  Medya

Turabi Survivor'dan neden ayrıldı? Turabi diskalifye mi edildi?

Survivor All Star 2024 sezonunun en dikkat çeken isimlerinden biri olan Turbo Turabi, sakatlık sebebiyle yarışmaya ara vermişti. Dün akşam düzenlenen konsey toplantısıyla birlikte, Survivor'da neden Turbo Turabi'nin olmadığı ve ne olduğu soruları da cevap buldu. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 09 Şubat 2024 13:00

Survivor All Star 2024 sezonunun en dikkat çeken isimlerinden biri olan Turbo Turabi, sakatlık sebebiyle yarışmaya ara vermişti. Dün akşam düzenlenen konsey toplantısıyla birlikte, Survivor'da neden Turbo Turabi'nin olmadığı ve ne olduğu soruları da cevap buldu. İşte detaylar...

Survivor 2024 All Star'da yaşanan sakatlıklar devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sakatlık yaşayan Turabi'nin Survivor akıbeti kesinlik kazandı. Dominik'e gelmeden önce de uzun bir süre tedavi olan Survivor'ın efsane yarışmacısı Turabi ile ilgili Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamda üzücü haberi duyurdu. Turabi'nin doktor kontrolünde olduğunu hatırlatan Acun Ilıcalı, "Turabi yarışmanın geleceği ile ilgili verdiği kararı bize açıkladı. Ve Survivor All Star'a devam edemeyeceğini söyledi." dedi. İşte, Survivor Turabi elendi mi, diskalifiye mi oldu? sorularının yanıtı.

SURVİVOR TURABİ ELENDİ Mİ?

Geçtiğimiz hafta sakatlık yaşayan Turabi'nin Survivor akıbeti belli oldu. Bir süredir yarışmada yer almayan ve izleyenler tarafından merak konusu olan Turabi ile ilgili üzücü haberi Acun Ilıcalı duyurdu.

Konseyde açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Geçtiğimiz hafta Turabi'nin bir sakatlığı oldu. Daha sonra doktor kontrolündeydi. 5 gün boyunca doktoru ve Turabi görüştüler. Bu 5 günün sonunda Turabi'den gelen haber maalesef iyi değil. Turabi yarışmanın geleceği ile ilgili verdiği kararı bize açıkladı. Ve Survivor All Star'a devam edemeyeceğini söyledi. Turabi ve kırmızı takım açısından erken bi veda.... Turabi de yaptığı açıklamada devam edemeyeceğini söyledi. Adada kaldığı süre boyunca elinde de ciddi bir sıkıntı vardı. " dedi.

Daha önce iki kez Survivor'da şampiyon olan ve Survivor All Star 2024'te en iddialı yarışmacılar arasında yer alan Turabi Çamkıran, sağlık sorunlarıyla katıldığı yarışmada sakatlık geçirdi.

Acun Ilıcalı, son bölümlerde Survivor'da yer alamayan Turbo lakaplı yarışmacının doktor kontrolünde olduğunu duyurmuştu.

Acun Ilıcalı 7 Şubat akşamı yayınlanan bölümdeki acil durum konseyinde; Turabi'nin sakatlık nedeniyle Survivor'a veda ettiğini açıkladı.

İLK PAYLAŞIMI SOSYAL MEDYASINDAN YAPTI!

Yarışmadan sakatlığı nedeniyle ayrılmak durumunda kalan Turabi instagram hesabından sevenlerine, "Kusura bakmayın sevenlerim, kardeşlerim, abilerim, ablalarım, nenelerim ve de dedelerim. Sağlık sorunlarım yüzünden bırakmak zorunda kaldım. Daha güçlü bir şekilde geri döneceğim. Sakatlığın verdiği yetkiye dayanarak, hiç kimsenin baskısı altında kalmadan size ELVEDA diyorum. Kabul ediyor musunuz?" cümleleriyle seslendi.

TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?

Turabi Çankıran, 3 Temmuz 1987 tarihinde Mersin’de doğdu. Aslen Kahramanmaraş Afşin'lidir. Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi'ne gitti ancak bitiremedi, liseyi Survivor yarışmasından sonra bitirdi. Gençliğinden beri hem breakdance hem de muay thai dövüş sanatıyla ilgilendi.

2013 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katıldı ve yarı finale kadar yükseldi. 2014, 2015 ve 2018 yıllarında Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasına katıldı. 2014 Survivor Gönüllüler takımında yer aldı şampiyon oldu. 2015 yılında Survivor All Star yarışmasında da 1. oldu ve ard arda iki kez Survivor yarışmasını kazanan ilk kişi oldu. Survivor yarışmasından sonra birkaç sinema filmi ve dizide rol aldı. Sağlık Bakanlığı'nın çocuklarda süt içme alışkanlığı kazandırma konulu bir kamu spotunda yer aldı. 2018 yılında üçüncü kez Survivor yarışmasına katıldı. Yarışmayı 5. olarak tamamladı. 2019 yılında ABD'de yayımlanan The Challenge: War of the Worlds adlı yarışmaya katıldı ve şampiyon oldu.

Yorumlar