Anasayfa /  Foto Galeri

Tunç Soyer'in eşi Neptün Soyer'in Charlie Hebdo'ya destek vermesine tepki yağdı!

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in eşi Neptün Soyer; Instagram'daki şahsi hesabından Charlie Hebdo'ya destek için derginin Hz. Muhammed'e (sav) hakaret eden sayısıyla çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Neptün Soyer'in, yaklaşık üç sene önce paylaştığı fotoğrafı bugün sildiği öğrenildi. Soyer'in skandal paylaşımı kamuoyunda tepkilere neden oldu.

Tunç Soyer'in eşi Neptün Soyer'in Charlie Hebdo'ya destek vermesine  tepki yağdı! - Sayfa 1

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in eşi Neptün Soyer'in; Instagram'daki şahsi hesabından Peygamberimiz Hz. Muhammed'e (sav) hakaret eden karikatürleri yayınlayan Fransız dergisi Charlie Hebdo'ya destek vermesi kamuoyunda tepkilere neden oldu.

Tunç Soyer'in eşi Neptün Soyer'in Charlie Hebdo'ya destek vermesine  tepki yağdı! - Sayfa 2

DAĞ: "YAPTIĞINIZ SEVİYESİZCE VE DÜŞMANCA"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ: "Peygamber Efendimize hakaret eden paçavrayı şeref madalyası gibi paylaşmanız milletimizin değerlerine nasıl yabancı olduğunuzu göstermektedir.1000 yıldır müslüman olan bir şehrin başkanının eşi olmak sorumlu davranmayı gerektirir. Yaptığınız seviyesizce ve düşmancadır. Çok yazık!"

Tunç Soyer'in eşi Neptün Soyer'in Charlie Hebdo'ya destek vermesine  tepki yağdı! - Sayfa 3

KAYA: "İÇİNDE YAŞADIĞINIZ TOPRAKLARA BU KADAR MI YABANCISINIZ?"
AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya: "Yani gerçekten artık diyecek bir şey bulamıyorum. 'Yok artık bu kadar da olmaz' dediğimiz ne varsa hakikaten fazlasıyla oluyor. Bu nasıl bir çirkinlik! İçinde yaşadığınız topraklara bu kadar mı yabancısınız! Milletimizin kutsallarına, değerlerine bu kadar mı düşmansınız! Yazık."

Tunç Soyer'in eşi Neptün Soyer'in Charlie Hebdo'ya destek vermesine  tepki yağdı! - Sayfa 4

SÜREKLİ: "İŞİ ÇIĞIRINDAN DA ÇIKARDILAR!"
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli: "İşi çığırından da çıkardılar! İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'in eşinin Peygamberimiz Hz. Muhammed'e (sav) hakaret eden karikatürleri yayınlayan Fransız dergisi Charlie Hebdo'ya destek vermesinin başka izahı yok! Bu anlayışı şiddetle kınıyoruz."