Anasayfa /  Foto Galeri

Tüm yurda kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı! 14 Aralık 2022 Hava Durumu

Meteoroloji tarafından yapılan en son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güneybatısı, Siirt, Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Tunceli, Bingöl, Giresun, Trabzon ve Rize çevreleri ile bu akşam saatlerinde Doğu Anadolu'nun güneydoğusunun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Tüm yurda kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı! 14 Aralık 2022 Hava Durumu - Sayfa 1

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların Güney ve İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Kastamonu, Samsun, Çorum, Amasya, Yozgat, Kırşehir, Kırıkkale ve Karaman çevrelerinde yer yer kuvvetli kuvvetli (21-50 kg/m2), Antalya'nın doğu kesimlerinde çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2) olması beklendiğinden yaşanabilecek sel, su baskını gibi olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın Batı Akdeniz kıyılarında güney ve güneydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Tüm yurda kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı! 14 Aralık 2022 Hava Durumu - Sayfa 2

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde doğusunun aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EDİRNE -1°C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu

İSTANBUL 6°C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde sağanak yağışlı

KIRKLARELİ 0°C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu

KOCAELİ 6°C, 12°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde sağanak yağışlı

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam saatlerinde güney ve iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

A.KARAHİSAR 8°C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

DENİZLİ 12°C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

İZMİR 11°C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların güney ve iç kesimlerinde bu akşam saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

MANİSA 8°C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

Tüm yurda kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı! 14 Aralık 2022 Hava Durumu - Sayfa 3

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bölgenin batısı ile yarın (Çarşamba) orta ve doğu kesimlerinde kuvvetli (21-50 kg/m2), Antalya'nın doğu kesimlerinde yer yer çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2)olması bekleniyor. Rüzgarın bu gece saatleri ile yarın (Çarşamba) batısında güneydoğu yönlerden kuvvetli (40 ila 60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

ADANA 13°C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ANTALYA 14°C, 18°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların il genelinde kuvvetli, doğusunda yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.

ISPARTA 9°C, 12°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu gece saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

MERSİN 14°C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların batı kesimleri ile Karaman, Yozgat, Kırşehir ve Kırıkkale çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ANKARA 8°C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde kuzey ve batı, gece ve yarın (Çarşamba) sabah saatlerinde güney ve doğu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ESKİŞEHİR 5°C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

KAYSERİ 6°C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Çarşamba) aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

KONYA 8°C, 9°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu gece batı çevrelerinde, yarın (Çarşamba) sabah saatlerinde il genelinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Tüm yurda kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı! 14 Aralık 2022 Hava Durumu - Sayfa 4

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, akşam saatlerinden sonra iç kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Kastamonu çevrelerinde bu akşam saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

BOLU 4°C, 9°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, bu akşam saatlerinden sonra yüksekleri karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı

KASTAMONU 3°C, 6°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, bu gece saatlerinde yüksekleri karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

SİNOP 10°C, 12°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

ZONGULDAK 7°C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz bölümü ile Trabzon, Giresun ve Rize çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu gece Samsun, yarın (Çarşamba) Samsun, Amasya ve Çorum çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

RİZE 12°C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerinde aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

SAMSUN 9°C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu gece saatleri ile yarın (Çarşamba) yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

TOKAT 8°C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

TRABZON 12°C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı