Anasayfa /  Foto Galeri

Tüm türkiye telaşta! Tam Kapanma öncesi o hınca hınç görüntüler

Bu akşam saat 19.00'da başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00'e kadar sürecek tam kapanmanın başlamasına saatler kala Türkiye'nin 4 bir yanından 'yasak' kuyrukları gelmeye başladı. İşte o hınca hınç görüntüler. Peki, seyahat izin belgesi nasıl alınır? işte cevabı...

Tüm türkiye telaşta! Tam Kapanma öncesi o hınca hınç görüntüler - Sayfa 1

Aydın Kuşadası'nda, 17 günlük tam kapanma öncesi çiftçiler, izin belgesi almak için İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü önünde yoğunluk oluşturdu.

Tüm türkiye telaşta! Tam Kapanma öncesi o hınca hınç görüntüler - Sayfa 2

Türkiye genelinde, koronavirüse yönelik önlemler kapsamında, 29 Nisan- 17 Mayıs'ta uygulanacak tam kapanmada çiftçilerin muaf olacağının açıklanması üzerine Kuşadası'ndaki çiftçiler, bugün de İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne akın etti.

Tüm türkiye telaşta! Tam Kapanma öncesi o hınca hınç görüntüler - Sayfa 3

'Çiftçi Kayıt Sistemi' belgesi alarak, kısıtlama süresince tarımsal faaliyetlerini sürdürmek isteyenler, sabahın erken saatlerinden itibaren Kemal Arıkan Caddesi'ndeki müdürlük binası önünde yoğunluk oluşturdu.

Tüm türkiye telaşta! Tam Kapanma öncesi o hınca hınç görüntüler - Sayfa 4

Başvurularını yapan çiftçilere, izin belgeleri bina dışında verildi. Giriş kuyruğundaki bazı kişilerin maske ve sosyal mesafe kurallarına uymadığı gözlendi.