Anasayfa /  Foto Galeri

Tüm Transfer Haberleri! Ara transfer döneminde Süper Lig'de kimler geldi kimler gitti! İşte Tam Liste!

Tüm Transfer Haberleri! Ara transfer döneminde Süper Lig'de kimler geldi kimler gitti! İşte Tam Liste! - Sayfa 1

Tüm Transfer Haberleri! Ara transfer döneminde Süper Lig'de kimler geldi kimler gitti! İşte Tam Liste!

Tüm Transfer Haberleri! Ara transfer döneminde Süper Lig'de kimler geldi kimler gitti! İşte Tam Liste! - Sayfa 2

Futbolda "ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi Türkiye'de devam ediyor. FIFA kuralları gereği 4 hafta (28 gün) sürecek ara transfer dönemi, 31 Ocak Perşembe günü sona erecek. Süper Lig ekiplerine ara transfer döneminde kimler geldi kimler gitti... Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor hangi futbolcuları transfer etti? Takviye yapan son takımlar Başakşehir ve Ankaragücü oldu.

Tüm Transfer Haberleri! Ara transfer döneminde Süper Lig'de kimler geldi kimler gitti! İşte Tam Liste! - Sayfa 3

KAGAWA BEŞİKTAŞ'TA Beşiktaş, Almanya temsilcisi Borussia Dortmund'dan Japon orta saha oyuncusu Shinji Kagawa'yı sezon sonuna kadar kiraladı. Beşiktaş, Kagawa transferini "Boğazın Sumarayı" videosuyla duyurdu. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada "Futbol takımımız, transfer çalışmaları kapsamında Borussia Dortmund Kulübünden Japon futbolcu Shinji Kagawa’yı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı. Beşiktaş'ımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Shinji Kagawa’ya başarılar dileriz." denildi. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Kagawa'nın, Acıbadem Fulya Hastanesi'nde de sağlık kontrollerinden geçirildiği belirtildi.

Tüm Transfer Haberleri! Ara transfer döneminde Süper Lig'de kimler geldi kimler gitti! İşte Tam Liste! - Sayfa 4

FENERBAHÇE MİHA ZAJC'I TRANSFER ETTİ Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle: "Kulübümüz, İtalya Serie A ekiplerinden Empoli takımında forma giyen merkez orta saha ve ofansif orta saha oyuncusu Miha Zajc’i bonservisiyle birlikte kadromuza katmak üzere kulübüyle ve futbolcuyla anlaşmaya varmıştır. 24 yaşındaki Sloven oyuncu Miha Zajc, 4.5 sezon boyunca sarı lacivertli forma ile mücadele edecek. Oyuncumuz Miha Zajc’e Fenerbahçe’ye hoş geldin diyor, “Çubuklu” ile birlikte nice başarılar diliyoruz. Ayrıca, bu transfer kapsamında kulübümüz Salih Uçan üzerindeki haklarından vazgeçerek, Empoli ile Salih Uçan’ın anlaşmasına müsaade etmiştir."