Anasayfa /  Foto Galeri

Tüm araç sahiplerini ilgilendiriyor! Kaskoda yeni dönem başlıyor

Koronavirüs etkilediği sektörlerin arasına araçlar için kasko da eklendi. Virüs nedeniyle araçlarını az kullanan ya da ekonomik olumsuzluklardan etkilenen kişiler için aylık kasko seçeneği devreye girdi. İşte tüm detaylar...

Tüm araç sahiplerini ilgilendiriyor! Kaskoda yeni dönem başlıyor - Sayfa 1

Araç sahipleri dikkat! Türkiye'de ilk kez aylık kasko sigortası kullanıma sunuldu. Türkiye'de böyle bir uygulamanın ilk kez yapıldığını belirten (İstanbul Sigorta Acenteleri Derneği) İSAD Onursal Başkanı Turusan Bağcı, "Sigortalılarımız yıl içerisinde istediği zaman aylık poliçe yaptırmaktan vazgeçebilir, poliçesini belli bir süre durdurabilir veya geniş teminatlı kasko poliçesine geçiş yapabilir. Ayrıca bu ürünümüzde herhangi bir servis kısıtlaması da yok." dedi.

Tüm araç sahiplerini ilgilendiriyor! Kaskoda yeni dönem başlıyor - Sayfa 2

Olası bir hasar durumunda aracın istenilens ervise götürülebileceğini belirten Bağcı, Müşterilerimiz olası hasar durumunda araçlarının tamirini diledikleri serviste gerçekleştirebilirler. Diğer taraftan araçsahipleri için en önemli riskler olan çift taraflı çarpışma, çalınma ve yanma risklerine karşı teminat sunan Aylık Kasko Sigortası’na, isteğe bağlı olarak İhtiyari Mali Mesuliyet teminatı ve 7/24 Asistans Paketi de dahil edilebiliyor” şeklinde konuştu.

Tüm araç sahiplerini ilgilendiriyor! Kaskoda yeni dönem başlıyor - Sayfa 3

AYLIK KASKO NEDİR

Piyasadaki ürünlerden farklı olarak yıllık değil aylık güvence sağlayan Aylık Kasko; Aracınızın kasko yenilemesi geldiği halde belirli nedenlerle yenileme yaptıramadığınız durumlarda kredi kartı limitinize bloke koyulmadan bütçenize uygun fiyatlarla aracınızı korumanız için hazırlanmış bir kasko sigortası ürünüdür. Aracınızı en uygun fiyatlarla ve aylık ödemeyle sigortalayabilir ve temel risklere karşı koruma sağlayabilirsiniz.

Tüm araç sahiplerini ilgilendiriyor! Kaskoda yeni dönem başlıyor - Sayfa 4

Aylık Kasko Nedir? 
Piyasadaki ürünlerden farklı olarak yıllık değil aylık güvence sağlayan Aylık Kasko; Aracınızın kasko yenilemesi geldiği halde belirli nedenlerle yenileme yaptıramadığınız durumlarda kredi kartı limitinize bloke koyulmadan bütçenize uygun fiyatlarla aracınızı korumanız için hazırlanmış bir kasko sigortası ürünüdür.