Anasayfa /  Foto Galeri

Tuğçe Tayfur’un eski eşi kendisinden de ünlü çıktı!

Şarkılar Bizi Söyler programının konuğu Tuğçe Tayfur’un eski eşini görenler inanamadı. Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunduğu Şarkılar Bizi Söyler programının konuğu olan Tuğçe Tayfur’un kim olduğu merak edildi. Ferdi Tayfur’un oyuncu Necla Nazır ile yaptığı evlilikten olan kızı Tuğçe Tayfur’un eski eşi kendisinden de ünlü çıktı! Bakın Tuğçe Tayfur’un eski eşi hangi ünlü!

Tuğçe Tayfur’un eski eşi kendisinden de ünlü çıktı! - Sayfa 1

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden olan Necla Nazır ve Ferdi Tayfur’un kızı olan Tuğçe Tayfur, Şarkılar Bizi Söyler'in son programının konuğu oldu.

Tuğçe Tayfur’un eski eşi kendisinden de ünlü çıktı! - Sayfa 2

Yeditepe Üniversitesi İtalyanca Sanat ve Tasarım Bölümünde tamamlayan Tuğçe Tayfur, küçük yaşlarda başladığı müzik eğitimi ile piyano ve keman çalmaya başladı. 

Tuğçe Tayfur’un eski eşi kendisinden de ünlü çıktı! - Sayfa 3

Ailesinden aldığı destek ile müzik hayatına başlayan Tayfur, 2010 yılı içerisinde arkadaşlarıyla kurduğu ‘Joker’ isimli bir grubun solistliğini üstlendi. 

Tuğçe Tayfur’un eski eşi kendisinden de ünlü çıktı! - Sayfa 4

Tuğçe Tayfur, bir dönem ABD‘de yaşadı. ABD’de yaşadığı dönemde, kuzeninin arkadaşı Taner Şafak‘la tanıştıktan sonra 2015 yılında Türkiye’de maksi single çıkarmaya karar verdi.