Anasayfa /  Foto Galeri

TRT'nin ünlü yarışmacısı Kübra Ece balkondan mı atıldı? Olayın seyri değişti...

Bir dönem TRT1 ekranlarında hafta içi her gün saat 13.00'de izleyiciyle buluşan 'Bizim Köyün Kızları' isimli yarışma programında yarışan Kübra Ece'nin intihar ettiği öne sürülmüştü. Kübra’nın ölümü kayıtlara ‘şüpheli ölüm’ olarak geçti. Peki Kübra Ece nasıl düştü? İşte haberin detayları...

TRT'nin ünlü yarışmacısı Kübra Ece balkondan mı atıldı? Olayın seyri değişti... - Sayfa 1

Türkiye'nin konuştuğu Kübra Ece'nin ölümü ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. TRT'de yayınlanan Bizim Köyün Kızları isimli yarışmayla ünlenen 30 yaşındaki Kübra Ece'nin, eski erkek arkadaşı Mehmet Emre Ş.'nin evinin balkonundan düşmesi sonucu hayatını kaybetmesi kayıtlara "şüpheli ölüm" olarak geçti. Öte yandan Kübra Ece'nin öldüğü gün evde bulunanlar, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

TRT'nin ünlü yarışmacısı Kübra Ece balkondan mı atıldı? Olayın seyri değişti... - Sayfa 2

TRT'de yayınlanan Bizim Köyün Kızları isimli yarışmayla ünlenen Kübra Ece'nin, intihar mı ettiği yoksa cinayete mi kurban gittiği merak ediliyor. Eski erkek arkadaşının dairesinin balkonundan aşağıya düşen Kübra Ece'nin ölümü kayıtlara "şüpheli ölüm" olarak geçti.

TRT'nin ünlü yarışmacısı Kübra Ece balkondan mı atıldı? Olayın seyri değişti... - Sayfa 3

EVDE TARTIŞMA ÇIKTI
30 yaşındaki Kübra Ece, bir ay önce erkek arkadaşı Mehmet Emre Ş. ile ayrılık kararı aldı. Mehmet Emre Ş. de Brezilyalı Luizia Marina R.C. ile birlikte olmaya başladı. Kübra Ece önceki gün saat 04.00 sıralarında Mehmet Emre Ş.’nin İstanbul Avcılar Gümüşpala Mahallesi’ndeki evine gitti. Evde Mehmet Emre Ş.’nin haricinde yeni kız arkadaşı Luizia Marina R.C. ile arkadaşları Mikail Ö., Hami A., Mahmut Emir Ş., Ayşe Ç. ve Muhammed Ali Ş. de vardı.

TRT'nin ünlü yarışmacısı Kübra Ece balkondan mı atıldı? Olayın seyri değişti... - Sayfa 4

Kübra Ece evde eski erkek arkadaşının sevgilisi Luizia Marina R.C.’yi görünce Mehmet Emre Ş. ile tartışmaya başladı.