Anasayfa /  Foto Galeri

TRT'nin MİT'i konu alan Teşkilat ilk bölümde nefes kesen sahneleri ile ekranlara kilitledi!

TRT 1'in yeni dizisi Teşkilat ilk bölümü ile ekranlara geldi. Teşkilat, beklenen etkiyi yarattı! Teşkilat dizisi yayınlanan ilk bölümü ile büyük beğeni topladı. Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) sır gibi saklanan ve kale adıyla bilinen kampüsünden görüntüler ilk kez ekrana geldi. Dizi şimdiden ne kadar başarılı bir proje olduğunu gözler önüne serdi. Her bir dakikası soluksuz izlenen dizi izleyenlerden alkış aldı. İşte Teşkilat dizisinin konusu ve oyuncuları. Teşkilat 2.Bölüm Fragmanı İzle

TRT'nin MİT'i konu alan Teşkilat ilk bölümde nefes kesen sahneleri ile ekranlara kilitledi! - Sayfa 1

TRT'nin MİT'i konu alan Teşkilat ilk bölümde nefes kesen sahneleri ile ekranlara kilitledi!

TRT 1'in yeni dizisi Teşkilat ilk bölümü ile ekranlara geldi. TRT 1’in iddialı yeni dizisi Teşkilat, beklenen etkiyi yarattı! Teşkilat dizisi yayınlanan ilk bölümü ile büyük beğeni topladı. Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) sır gibi saklanan ve kale adıyla bilinen kampüsünden görüntüler ilk kez ekrana geldi. Dizi şimdiden ne kadar başarılı bir proje olduğunu gözler önüne serdi. Her bir dakikası soluksuz izlenen dizi izleyenlerden alkış aldı. Teşkilat dizisinin konusu ne, Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Teşkilat 2.Bölüm Fragmanı İzle

TRT'nin MİT'i konu alan Teşkilat ilk bölümde nefes kesen sahneleri ile ekranlara kilitledi! - Sayfa 2

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve soluk soluğa izlenen yılın en iddialı dizisi olmaya aday ‘Teşkilat’ izleyicileri ekrana kilitledi. Dizinin özel olarak tasarlanan, gerçek bir operasyon gerçekleştirilebilecek titizlikte hazırlanan tüm mekanları, Ankara’da bulunuyor. Ülkemizin başkenti ilk kez bu kadar büyük bir prodüksiyona ev sahipliği yaparken, MİT’in savaş teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler de ilk kez bu dizi ile ekrana taşındı.

TRT'nin MİT'i konu alan Teşkilat ilk bölümde nefes kesen sahneleri ile ekranlara kilitledi! - Sayfa 3

İSİMSİZ KAHRAMANLARIN GERÇEK HİKAYELERİ

Türkiye’nin isimsiz kahramanlarının hikayeleri ilk kez tüm gerçekliği ile ‘Teşkilat’ta ekrana gelecek. Dizinin kahramanlarına hayat verecek olan oyuncular, karakterlerini canlandırmak için derinlemesine araştırmalar yaptılar; gerçek olayların dokümanlarından ve konunun uzmanlarından eğitim aldılar. Türk milli istihbaratının kuruluşundan bu yana imza attığı olağanüstü başarıların nefes kesici hikayeleri, ‘Teşkilat’ta gün yüzüne çıkacak.

TRT'nin MİT'i konu alan Teşkilat ilk bölümde nefes kesen sahneleri ile ekranlara kilitledi! - Sayfa 4

YEDİ OLAĞANÜSTÜ KAHRAMANIN VATAN SEVDASI EKRANA KİLİTLEDİ
‘Teşkilat’, istihbarat teşkilatının, tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi olağanüstü yetenekli ve korkusuz üyelerinden oluşan çok özel bir ekibinin hikayesini anlatacak.

Ve ilk bölümünde yedi vatan sevdalısı kahramanın kendileri için aldığı “ölüm” kararıyla çok konuşuldu. Dizinin ilk bölümünün yayınlanması ile birlikte Teşkilat sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları paylaşımları ile dizi sosyal medyada ilk sıraya taşıdı.