Anasayfa /  Spor

TRT Spor'un paylaşımı Fenerbahçeli taraftarları kızdırdı

Uzun süredir 5 yıldızlı logo için TFF'ye başvuruda bulunan Fenerbahçe, son olarak Türkiye Kupası müsabakasındaki seremoniye 5 yıldızlı forma ile çıkmıştı. Henüz TFF'nin izni olmadan yapılan bu hamle tepki toplarken, bu kez TRT Spor'un bir paylaşımı da Fenerbahçeli taraftarları kızdırdı ve sosyal medyada #rezilsinTRTspor hashtagi TT oldu.

Abone ol
Abone ol 18 Temmuz 2023 17:03

TRT Spor'un bir paylaşımı sonrası Twitter'da Fenerbahçe taraftarı TRT Spor’a tepki gösterdi. TRT Spor’un paylaşımında Fenerbahçe’nin 5 yıldızlı logosunu kullanmaması, tepkilere yol açtı. Taraftarlar, TRT Spor’u boykot etme çağrısı yaptı.

Fenerbahçe’nin bu sezon öncesinde tescil ettirdiği 5 yıldızlı logo tartışmaları son sürat devam ediyor. 5 yıldızlı logoyu kullanmayan sosyal medya hesapları Fenerbahçe taraftarının tepkisiyle karşılaşırken, kullanan hesaplar da Galatasaray taraftarından nasibini alıyor. Bu ortamda tepki ile karşılaşan son kurum TRT Spor oldu.

TRT Spor 5 Yıldızlı Logoyu Kullanmadı

TRT Spor, Twitter’dan yaptığı bir paylaşımda Fenerbahçe’nin 5 yıldızlı logosunu kullanmadı. Bu da Fenerbahçe taraftarının tepkisine yol açtı. TRT Spor’un tepki alan paylaşımı şu şekildeydi:

Sarı-lacivertli taraftarlar, Fenerbahçe'nin tescil ettirdiğini açıkladığı 5 yıldızlı logosunu kullanmayan TRT Spor'a karşı harekete geçti.

“Rezilsin TRT Spor”

Kısa süre içerisinde organize olan birçok Fenerbahçeli, TRT Spor'un sosyal medya hesabını takip etmeyi bıraktı. Twitter’da “RezilsinTRTspor” başlığı altında tepkilerini dile getiren taraftarlar büyük ses getirdi.

Yorumlar