Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TRT KPSS olmadan 5 kadroda personel alımı ilanı açıkladı!

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu TRT'nin kendi kariyer portalı üzerinden açıkladığı kpss olmadan memur alım ilanlarına başvurular başladı.

Abone ol
Abone ol 07 Ocak 2020 23:16

TRT hangi kadrolarda memur alımı yapacak? Fizyoterapist, Mobil Jeneratör Teknikeri - Teknisyeni, Prompter Operator, Transmission Controller, Kıdemli Ürün Yöneticisi kadrolarında personel alımı ilanları açıklandı.

Türkiye'nin kamu televizyoncuğu alanında önemli görev üstlenen TRT Radyo ve Televizyonlarının farklı kadrolardaki personel ihtiyaçlarının giderilmesi için kendi bünyesinde kurmuş olduğu kariyer portalı üzerinden sağlıyor. TRT memur alım ilanlarına başvuru yapmak isteyen adaylar iççin yeni gelişmeleri aktarmak istiyoruz. 5 farklı kadroda personel alınacak.

FİZYOTERAPİST BAŞVURU ŞARTLARI;

Fizyoterapist kadrosundaki personel alımlarında Ankara ilinde bulunan birimlerde görevlendirilerek. Adayların Üniversitelerin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümlerinden mezun olması ve daha önce bu alanda 2 yıl iş tecrübesine sahip olması istenilmektedir. Diğer yandan tanı ve tedavi konusunda tecrübesinin olması istenilmektedir. Adayların yeni teknik teknolojiler konusunda hakim olmaları hasta güvenliğinde odalı iletişim yönü kuvvetli ve mesleki gelişimlere önem vermesi istenilmektedir.

TEKNİKER TEKNİSYEN ALIMI;

TRT bünyesinde diğer alım ise Mobil Jeneratör teknikeri veya teknisyeni kadrosunda olacak. Adaylar iki yıllık elektrik yada buna benzer bölümden mezun olması gerekmektedir. Ayrıca Lise mezunu adaylar arasından başvuru yapacak adayların da elektrik veya elektronik tesisat pano monitörlüğü endüstriyel bakım onarım bölümlerinden mezun olması istenilmektedir. Bu alanlarda 2 yıl iş tecrübesi olması gerekmektedir. Adayların c v e CE sınıfı ehliyeti olması, erkek adayların askerliğini tamamlamış olması, vardiyalı çalışmaya uygun olması, sorumluluk sahibi olması, tehlikeli işlerde çalışır belgesine sahip olması istenilen diğer şartlar arasında yer almaktadır

 

ÜRÜN YÖNETİCİSİ;

Kıdemli ürün yönetici kadrosundaki başvurularda ise adayların 5 yıl tecrübe sahibi olması istenilmektedir. Yönetim liderlik tecrübesine sahip olması gerekmektedir. Dijital pazarlama alanında aktif olarak iki yıl iş tecrübesine sahip olması gerekmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular trt kariyer portalı üzerinden alınacak. Adaylar https://kariyer.trt.net.tr/ilan/site.aspx adresi üzerinden tüm başvuru şartlarına ulaşarak başvurularını online olarak tamamlayabilirler.

Yorumlar