Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TRT KPSS olmadan 3 kadroda personel alım İlanı açıkladı!

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu TRT kariyer.trt.net.tr adresi üzerinden personel (memur) alımları yapacak. 3 farklı kadro için 22 Ocak tarihinde açıklanan ilanlara ait detaylar haberimizde..

Abone ol
Abone ol 22 Ocak 2020 21:58

Türkiye’nin ilk radyo ve televizyon kurumu TRT, kendi bünyesindeki personel kadrolarındaki ihtiyaç bulunan kadrolar için yeni ilanlar açıkladı.

Proje sorumlusu kadrosunda alımda; İstanbul ilindeki müdürlükte görevlendirilecek personellerin, TRT platolar müdürlüğündeki sinema drama prodüksiyonunda yapımcılarla farklı konseptteki dekor ihtiyaçlarına göre hizmet sağlayan çözüm ortağı kurumunda çalışacaktır. İş tanımlarında adayların Proje planları hazırlayıp, bunların uygun bir şekilde gerçekleşmesini sağlar, proje planları doğrultusunda gerekli olan birimlerle toplantılar yapar. Koordinasyonu sağlar, projelerin uygun bir bütçede gerçekleşmesini sağlar. üretim ve montaj gibi faaliyetlerin kaliteli bir hizmet olarak sunulmasını sağlar.

BAŞVURU ŞARTLARI; Üniversite mezunu, 3 yıl proje yönetimi kadrosunda iş tecrübesine sahip, ekip yönetebilme becerisinde, İş kanunu ve iş sağlığı kanunu kapsamında görevlerin sürdürülmesini ve uygulanmasını sağlayabilecek. Office programlarını iyi derecede kullanabileni iletişim ve karar alma becerisine sahip, problem çözme yeteneğine sahip sonuç odaklı çalışabilen, adaylar başvuru yapabilecekler.

PLANLAMA VE İŞLETME ŞEFİ;

Planlama ve işletme şefi alımında ise adayların çalışanlar ile vardiya izin gibi planlamaları oluşturma, fatura girişi ve yazışmalar gibi satın alma ve mali işleri gerçekleştirmek, sorumluluk bilincinde gerekli olan planlı bütçeleri oluşturarak taleplere ilişkin olarak koordine etmek, eksik malzeme ekipmanlar ile ilgili gerekli temin etme faaliyetlerini sürdürmek rezervasyon gerçekleştirilen talepler ile ilgili olarak malzemelerin ve ekipmanları kontrol altında bulundurmak görevleri olacaktır.

Adayların bu kadrodaki alımlarında en az 2 yıl iş tecrübesine sahip olması, Eğitim şartlarında ise üniversitelerin Endüstri mühendisliği işletme ve istatistik bölümlerinden mezun olmaları, iletişimi güçlü ve eip çalışmasına yatkın, sistematik çalışan, analitik düşünme yeteneği yüksek, detaylı ve sonuç odaklı çalışabilecek adaylar başvuru yapabilecekler.

TESİS SORUMLUSU ALIMI;

Tesis sorumlusu kadrosundaki alımlarda adayların temizlik güvenlik ulaşım gibi destek ihtiyaçları sınan birimlerde görevlendirilecekler. Adayların tercihen üniversite mimarlık ve mühendislik bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir. İletişim becerileri yüksek olması, takım çalışmasına yatkın olması başvuru şartları aranacaktır. Adaylar diğer başvuru şartlarında b sınıfı iş sağlığı ve güvenlik uzmanlığı sertifikasına sahip olmaları gerekli olacaktır.

ilanlara erişmek için //bit.ly/36bnNDi  linkini yeni tarayıcıdan açmak ve başvuru adımlarını tamamlamak gerekmektedir. 

Yorumlar