Anasayfa /  Foto Galeri

Transferde mutlu son.... Fenerbahçe Edin Visca'ya kavuşuyor!

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de geri sayım başladı. Başakşehirli futbolcu Edin Visca'nın sarı lacivertli takım ile anlaştığı iddia edildi 31 yaşındaki yıldızı eski hocası Abdullah Avcı da Trabzonspor kadrosuna katmak istese de, Visca'nın İstanbul'da kalmak istediği ifade edildi.

Transferde mutlu son.... Fenerbahçe Edin Visca'ya kavuşuyor! - Sayfa 1

Süper Lig'de 2020-2021 sezonunu 3. sırada bitiren Fenerbahçe, transfer çalışmalarına vakit kaybetmeden başladı. Fotomaç'ın iddiasına göre, geçtiğimiz dönemlerde Edin Visca'yı kadrosuna katmak için tüm şartları zorlayan sarı-lacivertliler, mutlu sona yaklaştı.

Transferde mutlu son.... Fenerbahçe Edin Visca'ya kavuşuyor! - Sayfa 2

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın Visca'nın satışına onay verdiği öğrenilirken, Fenerbahçe'nin bu transferde 3 milyon Euro bonservis ve bir oyuncuyu takasta kullanacağı belirtildi.

Transferde mutlu son.... Fenerbahçe Edin Visca'ya kavuşuyor! - Sayfa 3

Visca ile eski takım arkadaşı Emre Belözoğlu'nun da konuştuğu belirtiliyor. 2020-2021 sezonunda 36 resmi maçta oynayan tecrübeli kanat oyuncusu, 5 gol atıp 11 asist yaptı.

Transferde mutlu son.... Fenerbahçe Edin Visca'ya kavuşuyor! - Sayfa 4

ASİST CANAVARI

Süper Lig'de Başakşehir formasıyla 10. sezonuna tamamlayan Edin Visca, bu süreçte Türkiye'nin öne çıkan futbolcularından oldu. En istikrarlı isimler arasına giren Boşnak futbolcu, 3 sezonda ligin en çok asist yapan ismi olmayı başardı.