Anasayfa /  Spor /  Trabzonspor

Trabzonspor’dan Galatasaray’a: Bu ne anlama geliyor ?

Trabzonspor, Galatsaray’dan scoreboard yanıtı bekliyor.Bordo-mavili kulüp, Galatasaray’a 2-1 mağlup oldukları macta scoreboard’a yansıyan, "Şampiyonların kupası müzesinde olur" yazısıyla ilgili olarak açıklama yaptı.

Abone ol
Abone ol 01 Nisan 2018 23:19

Açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Bu akşam Galatasaray ile Türk Telekom Arena’da oynadığımız karşılaşmanın ardından stadyumdaki scoreboard’a yansıyan ifadenin ne anlama geldiğini herkes gibi biz de merak ediyoruz. Galatasaraylı yetkililere soruyoruz: Hiçbir amaca hizmet etmeyen bu ifade hangi maksatla; hangi kurum ve şahıslar kastedilerek kullanılmıştır? Acilen cevap beklediğimizi belirtir, kamuoyuna saygıyla duyururuz" denildi. 

Galatasaray’dan skorboard açıklaması

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Bugün oynanan Galatasaray - Trabzonspor maçı sonrası stadyumdaki skorboard aracılığıyla yapılan yayın tamamen müze ile ilgili gereksiz bir tanıtım yazısıdır. Trabzonspor ya da herhangi bir değerli rakibimiz hedef alınarak yapılmamıştır. Yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilecek bu tanıtım yayından derhal kaldırılmıştır. Bu gereksiz yayın ile ilgililer hakkında gereken soruşturmanın yapıldığını, herhangi bir kastımız olmadığını Trabzonspor camiası ve spor kamuoyuna samimiyetle bildiririz" denildi. 

Galatasaray 2-1 Trabzonspor Maçı Özeti ve Golleri İzle


Yorumlar