Anasayfa /  Spor /  Trabzonspor

Trabzonspor’dan ’Anneler Günü’ videosu

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda Bursaspor ile bugün karşılaşacak olan Trabzonspor, Anneler Günü’nü unutmadı. Bordo-mavili kulüp Anneler Günü’nü hazırladığı özel bir video ile kutladı.

Abone ol
Abone ol 13 Mayıs 2018 12:40

Trabzonspor Kulübü oyuncularının formalarının arkasına annelerinin isimlerini yazdırdı. Futbolcular için de sürpriz olan bu özel videoda oyuncular annelerinin isimlerinin yazıldığı formalarla antrenman yaptıkları sahaya çıktı. Daha sonra sırtlarını dönerek, "Her zaman arkamda olan canım annem... Anneler günün kutlu olsun” şeklinde pankart taşıdı. 

AHMET AĞAOĞLU'NDAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Öte yandan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ‘Anneler Günü’yle ilgili yazılı bir açıklama yaparak toplumun en kıymetli özneleri, yaşam kaynağı olan annelerin bu özel gününü kutladı.

Açıklamasında annelerin karşılıksız ve sınırsız sevebilme gücüne dikkat çeken Ağaoğlu, sözlerine şöyle sürdürdü: “Bizim coğrafyamızda kadınlara çok büyük misyonlar yüklenmiştir. Karadeniz kadını, güçlüdür; çalışkandır; şefkatlidir; koruyucudur. Karadeniz’de kadın toplumsal yaşamın kurucu unsurudur. Annelik ise, kadın olmanın kıymetini emsalsiz bir yere taşır. Bir toplumu ve dahası bir ülkenin geleceğini şekillendiren annelerdir. Onlara olan borcumuzu ödememiz mümkün olmasa da; kendilerine koşulsuz saygı, sevgi ve özen göstererek minnet ve vefa hislerimizi her fırsatta yansıtabilmeliyiz.”


Yorumlar