Anasayfa /  Spor /  Trabzonspor

Kasımpaşa Trabzonspor Maçın Geniş Özeti ve Golleri İzle

Süper Lig'in 15. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa Trabzonspor ile karşılaştı. Kasımpaşa Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Kasımpaşa Trabzonspor maçı geniş özeti ve golleri izle...

Abone ol
Abone ol 09 Aralık 2017 16:51

Süper Lig’in 15. haftasında Kasımpaşa, sahasında karşılaştığı Trabzonspor’a 3-0 mağlup oldu. 





Maçtan dakikalar

8. dakikada ceza sahası dışı sağ çaprazından Yusuf Yazıcı’nın kullandığı serbest vuruşta kaleci Ramazan köşeden topu kornere çeldi.

22. dakikada sol taraftan Neumayr’ın kullandığı köşe atışında seken topa arka direkte Eduok’un gelişine vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Onur’da kaldı.

45+1. dakikada N’Doye’un pasında ceza sahası dışında topla buluşan Burak’ın savunmayı çalımlayarak yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0





63. dakikada Abdulkadir’in pasında ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan N’Doye’un şutunda meşin yuvarlak auta gitti.

74. dakikada sağ kanattan Pereira’nın ortasında Burak’ın yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Ramazan’da kaldı.

80. dakikada ceza yayı yakınında topla buluşan Olcay’ın yaptığı düzgün vuruşta meşin yuvarlağı kaleci Ramazan kornere çeldi.

89. dakikada Popov'un savunma arkasına attığı topla buluşan Rangel'in kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyondaki şutunu Onur iki hamlede kurtardı.

90. dakikada sağ taraftan Olcay'ın ceza sahasına ortasında altıpas içinde Rodallega'nın vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Ramazan'ın müdahalesine rağmen ağlarla buluştu. 2-0

90+4. dakikada sağ tarafta Abdulkadir'in pasında Pereiranın son çizgiye inerek yaptığı ortada kale önünde Bero'nun vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti. 3-0  

Kasımpaşa Trabzonspor Maçı Özeti ve Golleri İzle

Stat: Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Hüseyin Göçek xx, Mustafa Emre Eyisoy xx, Erdem Bayık xx

Kasımpaşa: Ramazan xx, Popov xx, Ben Youssef xx, Omeruo xx, Veigneau xx, Sadiku xx, Pavelka xx, Eduok xx (Rangel dk. 83 ?), Neumayr xx (Hasan Bilal dk. 73 x), Trezeguet xx (Etoundi dk. 46 x), Murillo xx

Yedekler: Kadem Burak, Onur Ural, Hakan Demir, Veysel Sarı, Burak Turan, Abdullah Durak, Ahmed Ildız

Teknik Direktör: Kemal Özdeş

Trabzonspor: Onur xx, Pereira xx, Mustafa xx (Olcay dk. 62 x), Mas xx, Onazi xx, Kucka xx, N’doye xx (Rodallega dk. 85 ?), Yusuf xx (Bero dk. 70 x), Abdulkadir xx, Burak xx

Yedekler: Uğurcan, Kamil Ahmet, Hüseyin Türkmen, Sosa, Volkan Şen, Castillo, Batuhan Artarslan

Teknik Direktör: Rıza Çalımbay

Goller: Burak Yılmaz (dk. 45+1), Rodallega (dk. 90), Bero (dk. 90+4) (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Pavelka, Sadiku (Kasımpaşa), Onazi (Trabzonspor)

Burak Yılmaz, gollerine devam ediyor

Trabzonspor’un golcüsü Burak Yılmaz, Kasımpaşa maçında attığı golle üst üst 4. hafta rakip fileleri havalandırdı. 

Süper Lig’in 15. Haftasında Trabzonspor, deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaştı. Bu zorlu mücadelede bordo-mavililerin golcüsü bu haftayı da boş geçmedi. Paşa mücadelesi öncesinde Osmanlıspor, Sivasspor ve Antalyaspor maçlarında rakip fileleri 5 kez havalandıran Yılmaz, lacivert-beyazlılara karşı da gollerini sürdü. Milli futbolcu, attığı gol ile 13 golle zirvede olan Galatasaray’ın golcüsü Bafetimbi Gomis’i yakaladı. 

Rıza Çalımbay, eski takımına karşı

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Süper Lig’de bu hafta deplasmanda eski takımı Kasımpaşa ile mücadele etti. 

Süper Lig’in 15. haftasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda Kasımpaşa ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Bu mücadele bordo-mavililerin teknik direktörü Rıza Çalımbay için de ayrı bir öneme sahipti. Çalımbay, Paşa’nın başına 2015-2016 sezonunda geçti. Deneyimli çalıştırıcı, 2016-2017 sezonuna da lacivert-beyazlı takım ile başladı ancak ligin 3. haftasından sonra takımdan ayrılmıştı. 

Trabzonsporlu taraftarlardan İstanbul çıkarması

Trabzonsporlu taraftar Süper Lig’de deplasmanda oynadıkları Kasımpaşa maçında kendileri ayrılan tribünleri dışından da stattaki birçok yeri doldurdu.

Trabzonspor’un Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda oynadıkları Kasımpaşa maçında taraftarları yalnız bırakmadı. Bordo-mavili taraftarlar, kendilerine ayrılan misafir tribününü tamamen doldurdu. Bununla da yetinmeyen Karadeniz ekibinin taraftarları diğer tribünlerden de karşılaşmayı seyretti. Maçı izlemeye İstanbul ve çevre illerden de geldiği gözlendi. 

Kasımpaşa - Trabzonspor maçında Kudüs tepkisi

Kasımpaşa ve Trabzonsporlu futbolcular, sahaya ‘Kudüs kırmızı çizgimizdir’ yazılı pankart ile çıktı.

Süper Lig’in 15. haftasında Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan Kasımpaşa - Trabzonspor karşılaşmasında Kudüs tepkisi dikkat çekti. ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’i başkenti olarak tanıdığını açıklamasının ardından gelen tepkiler Süper Lig müsabakalarında da sürüyor. Kasımpaşalı ve Trabzonsporlu futbolcular, sahaya beraber üzerinde ‘Kudüs kırmızı çizgimizdir’ yazılı pankart ile çıktı. Karşılaşmaya gelen taraftarlar da İsrail’in bu kararına tezahüratlarla tepkilerini gösterdi. 

Lucescu, Kasımpaşa’da

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu ile yardımcıları, Kasımpaşa-Trabzonspor maçını tribünden takip etti. Kasımpaşa’nın Süper Lig’in 15. haftasında Trabzonspor’u ağırladığı karşılaşmayı Milli Takım heyeti de takip etti. Türk takımlarının ligde ve Avrupa’da oynadığı birçok maçı takip etmeye çalışan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan haftanın önemli müsabakasını protokolden takip etti. Maçı ayrıca Lucescu’nun yardımcılığını yapan Tayfun Havutçu da izledi. 


Yorumlar