Anasayfa /  Foto Galeri

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica’nın maç sonu değerlendirmeleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında evimizde oynadığımız ve 3-0 kazandığımız Beşiktaş maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica’nın maç sonu değerlendirmeleri - Sayfa 1

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica’nın maç sonu değerlendirmeleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında evimizde oynadığımız ve 3-0 kazandığımız Beşiktaş maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica’nın maç sonu değerlendirmeleri - Sayfa 2

Trabzonspor Teknik Direktörü, hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı vurgulayarak, “Bugün hak ederek kazandığımız bir maç olduğunu belirterek sözlerime başlamak istiyorum. 90 dakika boyunca maçı domine eden taraf bizdik. Belki ilk 20 dakikalık bölümde stadın tamamının dolu olduğunu düşününce belki endişeli bir görüntü vardı ama devamında oyunu domine ettiğimizi söyleyebilirim. Hem oyuncularımız, hem takım hem de kulüp olarak iyi bir galibiyet aldık ve çok mutluyuz. Transfer sezonunun son bölümünde aramıza kattığımız isimler çok önemli oyuncular. Onların katılımı ile beraber rekabeti artırdık. Bu da takım içinde çok büyük fayda sağladı. Bugün 21 kişilik bir kadromuz vardı, 5 oyuncumuzu dışarıda bırakmak zorunda kaldık. 3 oyuncumuz da sakattı. Bu, iyi bir kadromuzun olduğumuzu gösteriyor. Kamp özelinde de bütün arkadaşlarımızla beraber çok çalıştık. Büyük bir fedakarlık örneği gösterdiler. Şimdi de bunun meyvelerini toplama zamanı” dedi.

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica’nın maç sonu değerlendirmeleri - Sayfa 3

Nenad Bjelica, sakatlığı bulunan oyuncularımız ve değişiklikler ile alakalı sorulan soruya şu şekilde yanıt verdi: “Abdülkadir Ömür maçın ilk yarısında kasığında bir ağrı hissetti. Devre arası onunla konuştuktan sonra risk almak istemedik. Paul Onuachu da ilk yarıda bileğinde bir ağrı hissetti, devam etmek istediğini ifade etmişti. İkinci yarının hemen başlangıcında ağrısının arttığını gördük ve 2 dakika sonra oyundan aldık. Nicolas Pepe, takımla beraber antrenman yapma fırsatı bulamamıştı. Geçen sezonun son bölümlerini sakat geçirdiğinden dolayı hazırlanabilmesi için belli bir süreye ihtiyacı olacak. En kısa zamanda takımımıza katmak için çalışıyoruz. Hüseyin Türkmen’in 5 haftalık bir toparlanma süreci olacak. O da ondan sonra takıma katılacak. Fernandez’in de bir sonraki milli arada takımla beraber çalışmasını bekliyoruz. Orsic’in de Şubat ayı ile beraber takıma katılacağını düşünüyoruz.”

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica’nın maç sonu değerlendirmeleri - Sayfa 4

Teknik Direktörümüz, bu şekilde devam ettiğimiz sürece rakip fark etmeksizin tüm maçları kazanabileceğimizin altını çizerek, “Beşiktaş gibi iyi bir rakibe karşı oynuyorsunuz. Böylesine rakiplere karşı acı çekmek normaldir. Ortaya direnç koymanız lazım. Takımımıza baktığınızda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını görebilirsiniz. Böyle devam ettiğimiz sürece rakip fark etmeksizin her maçı kazanmaya hazırız. Bu seviyede devam etmeliyiz. Mutluyuz, 3 gol attık ve rakibe gol fırsatı vermedik. Savunmada bütünlük örneğini de gösterdik. Acı çekerek, fedakarlık yaparak kazanıyorsunuz çünkü acı çekmeden maç kazanamazsınız. Biz de bunun örneğini gösterdik” ifadelerine yer verdi.