Anasayfa /  Spor /  Trabzonspor

Trabzonspor - Krasnodar Maçının Golleri e Geniş Özeti

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda sahasında Rusya'nın Krasnodar takımıyla karşılaşan Trabzonspor, maçtan 2-0 mağlup ayrıldı.

Abone ol
Abone ol 25 Ekim 2019 00:35

TRABZONSPOR: 0  KRASNODAR:2 

90'Maçın sonuna 4 dakika eklendi.

MAÇIN GOLLERİ VE GENİŞ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Pozisyon85'Sol çaprazda topla buluşan Nwakaeme ayak içiyle uzak köşeyi düşündü ama top yandan dışarı gitti.

Oyuncu Değişikliği81'Trabzonspor'da Gaston Campi çıktı yerine Ahmet Canbaz girdi.Gastón Campi - Ahmet Canbaz

Sarı Kart78'Trabzonspor'da Ivanildo Fernandes sarı kart gördüSarı Kart - Ivanildo Fernandes

Pozisyon75'Krasnodar gole yaklaştı! Ari'nin pasında Petrov sağ çaprazda topla buluştu ve arka direğe pasını yolladı. Kademeye giren Sosa yine kritik bir müdahalede bulunarak Fernandes'in topu boş kaleye yollamasına engel oldu.

Pozisyon73'Avdijaj sol kanatta topla buluştu ve çalımlarla ceza sahasına yaklaştı ancak vuruşunda top savunmaya çarpıp kornere gitti.

68'Trabzonspor'da Kamil Ahmet Çörekçi oyundan alındı ve yerine Doğan Erdoğan girdi.Kamil Cörekci - Dogan Erdogan

Pozisyon66'Hızlı gelişen Krasnodar atağında Fernandes savunma arkasına sarkan Vilhena'yı gördü. Hollandalı yıldız uygun durumda şutunu attı ancak top yandan dışarı gitti.

Pozisyon65'Trabzonspor rakibini eksik yakaladı. Sosa'nın pasında topla buluşan Yusuf Sarı yeniden Arjantinli yıldızı düşündü. Sosa'nın ilk kontrolü iyi olmasa da dar açıdan etkili bir şut gönderdi fakat kaleci topu kornere çeldi.

Sarı Kart63'Sağ çizgiden süratle ilerleyen Yusuf Sarı'yı faulle durduran Ramirez sarı kart gördü.Sarı Kart - Cristian Ramírez

Oyuncu Değişikliği61'Krasnodar'da Stotskiy çıktı yerine Manuel Fernandes girdi.Dmitri Stotskiy - Manuel Fernandes

Pozisyon60'Nwakaeme'nin çaprazdan attığı sert şutta top savunmaya da çarpıp kornere gitti.

Pozisyon56'Yusuf Sarı'nın ortası savunmadan sekip ceza sahasının ters tarafındaki Abdulkadir'in önünde kaldı. Onun yeniden içeri çevirdiği topu Sörloth kontrol edemedi.

Sarı Kart54'Trabzonspor'da hakeme itirazlarda bulunan Jose Sosa sarı kart gördü.Sarı Kart - José Sosa

Pozisyon52'Yusuf sağ kanatta topla buluştu ve rakibinden sıyrılarak son çizgiye indi ancak içeri çevirdiği topu savunma kornere atmayı başardı.

Sarı Kart50'GOL pozisyonunda topa eliyle müdahalede bulunan Pereira sarı kart gördü.Sarı Kart - João Pereira

Deplasman Golü49'Maalesef top ağlarımızda... Olsson'un pasıyla son çizgiye inen Petrov topu kale sahasına çevirdi. Uğurcan'ı geçen topa Berg vuruşunu yaptı fakat Pereira topu çizgiden çıkarttı ancak ikinci kez topu önünde bulan Berg bu sefer topu ağlara göndermeyi başarara

Hakem ilk yarının son düdüğünü çaldı.

Pozisyon45'İlk yarının sonuna 1 dakika eklendi.

Pozisyon40'Nwakaeme'nin pasıyla sağ çaprazda topla buluşan Yusuf Sarı topu sol ayağına alıp kaleyi yokladı fakat çerçeveyi bulamadı.

Pozisyon37'Bu dakikalarda oyunda tempo biraz düştü.

34'Ramirez serbest vuruşta direkt kaleyi düşündü fakat isabet sağlayamadı.

Sarı Kart32'Sağ çizgiden hızla ilerleyen Yusuf Sarı'yı faulle durduran Spajic sarı kart gördü.Sarı Kart - Uros Spajic

Sarı Kart30'Krasnodar'da Olsson, Kamil Ahmet'e yaptığı müdahale sonrası sarı kart gördü.Sarı Kart - Kristoffer Olsson

Pozisyon27'Trabzonspor kaleye uzak bir mesafeden serbest vuruş kazandı. Sosa'nın direkt kaleye gönderdiği topu kaleci güçlükle kurtarmayı başardı.

Pozisyon25'Trabzonspor gole yaklaştı! Sosa çok güzel hareketlerle rakibinden sıyrıldı ve pasını Nwakaeme'ye verdi. Soldan ceza sahasına giren Nwakaeme rakibinden güzel sıyrıldı ve ortaya çevirdi ancak Sörloth rakibinin önünde gol vuruşunu yapamadı.

Pozisyon21'Trabzonspor rakip sahaya tehlikeli geldi. Sol tarafta topla buluşan Nwakaeme sol ayağıyla kale sahasına tehlikeli bir orta yolladı. Savunmanın ters vuruşunda top kaleye yönelirken kaleci son anda müdahale ederek golü önledi.

14' Novak'ın pasıyla topla buluşan Nwakaeme ceza sahasına girmeden yerde kaldı ve faul bekledi. Hakem bu pozisyonda oyunu devam ettiriyor.

9' Krasnodar atağında savunmadan seken topu ceza sahasının hemen dışında kontrol eden Suleymanov şutunu attı top üst direğe çarpıp dışarı gitti.

4'Krasnodar etkili geldi! Sol taraftan Kambolov'un ortasında Sosa topa müdahale etmeyi başardı. İkinci pozisyonda ise Campi tehlikeyi uzaklaştırdı.

Pozisyon2'İlk atak Trabzonspor'dan! Sağ kanattan Pereira ortasını yaptı fakat ceza sahasındaki Nwakaeme'nin vuruşu etkili olmadı.

Maç Başladı1'Hakem maçın ilk düdüğünü çaldı.

Maçı canlı izlemek içi aşağıdaki linki tıklayabilirler

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü hafta maçında Rusya’nın Krasnodar ekibini konuk ediyor. Medical Park Stadı’nda saat 22.00’de başlayacak karşılaşmayı, Avusturya Futbol Federasyonundan hakem Harald Lechner yönetecek. Müsabaka beIN Sports 1’den yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi anbean trhaberler.com 'da olacak.

TrabzonsporUEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü hafta maçında Rusya’nın Krasnodar ekibini konuk edecek. Gruptaki ilk maçında İspanya’nın Getafe takımına deplasmanda 1-0 mağlup olan bordo-mavililer, sahasında ağırladığı Basel’le ise 1-1 berabere kaldı. Krasnodar karşısında gruptaki ilk galibiyetini arayacak bordo-mavililer, Avrupa kupalarındaki 132. maçını oynayacak. Bordo-mavililer, geride kalan 131 maçta 50 galibiyet, 34 beraberlik ve 47 yenilgi aldı.

Trabzonspor - Krasnodar maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? 

Medical Park Stadı’nda saat 22.00’de başlayacak karşılaşmayı, Avusturya Futbol Federasyonundan hakem Harald Lechner yönetecek. Müsabaka beIN Sports 1’den yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi anbean fanatik.com.tr'de olacak.

beIN PORTS Beşiktaş - Braga maçı canlı, şifresiz izle

TrabzonsporUEFA Avrupa Ligi C Grubu muhteşem bir mücadeleye sahne olacak. Trabzonspor, sahasında  Krasnodar’ı ağırlayacak.Trabzonspor - Krasnodar mücadelesi beIN Sports 1 HD ekranlarından canlı yayınlanacak. Trabzonspor - Krasnodar maçını canlı, şifresiz izlemek isteyen sporseverler, internet ortamında 'Trabzonspor - Krasnodar canlı izle, Trabzonspor - Krasnodar işifrsiz izle, Trabzonspor - Krasnodar beIN Sports izle' araştırması yapmaya başladı. Trabzonspor - Krasnodar takımları arasında oynanacak bu zorlu 90 dakikayı izleyebilmek için Digitürk üyeliğinizin bulunuyor olması gerekmektedir. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar trhaberler.com 'da! 

TRABZONSPOR KRASNODAR MAÇI BEİN SPORTS CANLI İZLE

Trabzonspor - Krasnodar muhtemel 11'ler:

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hosseini, Campi, Novak, Sosa, Doğan, Abdulkadir Parmak, Sturridge, Nwakaeme, Sörloth

Krasnodar: Safonov, Martinovich, Spajic, Petrov, Olsson, Younes, Vilhena, Stotskiy, Suleymanov, Ari, Berg

Bu sezonki 7. randevu

Trabzonspor, bu sezon Avrupa kupalarındaki 7. maçına Krasnodar önünde çıkacak. Bordo-mavililer, geride kalan 6 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik yaşadı. UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Çekya’nın Sparta Prag takımını deplasmanda 2-2, sahasında da 2-1’lik sonuçlarla eleyen bordo-mavililer, play-off turunda deplasmanda 3-1 yendiği Yunanistan’ın AEK takımına sahasında 2-0 mağlup olmasına karşın, gruplara kalma başarısı gösterdi. Karadeniz ekibi, grupta ise İspanya’nın Getafe takımına rakip sahada 1-0 yenilmiş, Basel’le de evinde 1-1’lik berabere kalmıştı.

Trabzonspor'da 3 eksik

Trabzonspor’da sakatlıkları bulunan Ogeny Onazi, Caleb Ekuban ve Adbülkadir Ömür, Krasnodar karşısında forma giyemeyecek. Birinci derece uyluk ön adale zorlanması bulunan Nijeryalı futbolcu Obi Mikel’in durumunun ise maç saatinde netleşmesi bekleniyor.

Trabzonspor, Avrupa’da 132. maçına çıkıyor

Trabzonspor, ilk olarak 1976-1977 sezonunda başladığı Avrupa serüveninde Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 28, 2009-2010 sezonundan itibaren UEFA Avrupa Ligi adıyla düzenlenmeye başlanan eski adıyla UEFA Kupası’nda 83, Avrupa Kupa Galipleri Kupası’nda 12 ve UEFA Intertoto Kupası’nda 8 maç oynadı.

UEFA Avrupa Ligi’nde 84. maç

Trabzonspor, Krasnodar maçıyla UEFA Avrupa Ligi’nde 84. kez sahada olacak. Bu kupada ilk olarak 1982-1983 sezonunda Almanya’nın Kaiserslautern takımı ile eşleşen bordo-mavililer, bugüne dek oynadığı 83 maçın 33’ünde sahadan galibiyetle ayrıldı. 22 maçta berabere kalan bordo-mavililer, 28 maçta rakiplerine mağlup oldu. Söz konusu maçlarda rakip fileleri 115 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde ise 111 gole engel olamadı.

Devlere karşı zaferler

Trabzonspor, bugüne kadar Avrupa’da oynadığı maçlarda büyük takımlara karşı önemli galibiyetler elde etti. Avrupa sınavlarında güçlü takımlara karşı başarılı sonuçlar alan bordo-mavililer, 1976-1977 sezonunda İngiltere’nin Liverpool, 1983-1984 sezonunda İtalya’nın Inter, 1990-1991 sezonunda İspanya’nın Barcelona ve 1994-1995 sezonunda ise İngiltere’nin Aston Villa takımlarını Hüseyin Avni Aker Stadı’nda 1-0’lık sonuçlarla yenmeyi başardı. Trabzonspor, 1983-1984 sezonunda yendiği Inter’i 14 Eylül 2011’de oynanan Şampiyonlar Ligi grup maçında da 1-0 mağlup ederek Avrupa’da adından söz ettirmişti.

En farklı galibiyetini Arnavutluk takımı karşısında aldı

Karadeniz ekibi, Avrupa kupalarında en farklı galibiyetini Arnavutluk’un Vllaznia takımı karşısında aldı. Karadeniz ekibi, 2007-2008 sezonunda UEFA Intertoto Kupası’nda Arnavutluk temsilcisini sahasında 6-0’lık sonuçla mağlup ederek, Avrupa’da oynadığı 127 maçtaki en farklı galibiyetine imza attı.

En farklı yenilgi Barcelona’ya karşı

Trabzonspor, Avrupa kupalarında en farklı yenilgisini ise İspanya’nın Barcelona takımı karşısında gördü. Bordo-mavililer, 1990-1991 sezonu Avrupa Kupa Galipleri Kupası 1. Tur rövanş maçında deplasmanda Barcelona’ya 7-2’lik sonuçla mağlup olmuştu.

Yorumlar