Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Tozluyaka 15.Bölüm Fragmanı izle | Tozluyaka 14.Bölüm Ful izle

Tozluyaka 14.Bölüm FOZ TV'de yayınlandıktan sonra internette de yayınlandı. Tozluyaka 14.Bölüm Ful izle. Tozluyaka 15.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Tozluyaka 15.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Fox TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Tozluyaka dizisinin yeni bölümü 9 Ekim Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Tozluyaka 14.Bölüm Ful izle

Abone ol
Abone ol 02 Ekim 2022 23:47

Tozluyaka 15.Bölüm Fragmanı izle | Tozluyaka 14.Bölüm Ful izle

Başrollerinde Emre Kınay ve Dolunay Soysert gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Tozluyaka 15.Bölümde de nefes kesecek

TOZLUYAKA 14.BÖLÜM FUL İZLE

TOZLUYAKA YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Acımasız planlar, kurulan tuzaklar, saklanan sırlar…. Hepsi bugün ortaya dökülürken henüz başlamak üzere olan tüm dostluk, kardeşlik ve aşklar da yara alır. Büyük bir kavganın ve gelecek düşmanlıkların temelleri atılmıştır ve bu defa kimsenin kimseyi affetmeye niyeti yoktur.

Vefa'nın ölümünde gizlenen sırlar da dahil hepsi ortaya dökülürken iki ayrı grup yeniden eskiye döner. Savaş yeniden başlar.

Tüm bu olanların arasında zaman akıp gider. Hayat normal seyrindedir artık. Kaldıkları yerden devam eder herkes. Ama ummadıkları bir şey olur. Adaletin kılıcı herkesi ortadan ikiye ayırır.

TOZLUYAKA SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar