Anasayfa /  Yaşam

Toroslar Belediyesi’nden okullara boya desteği

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, ilçede bulunan ilk ve ortaöğretim kurumlarının dış cephelerini boyayarak, eğitim ve öğretime sunduğu desteklerini sürdürüyor.Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yaptığı yazılı açıklamada,...

Abone ol
Abone ol 24 Ağustos 2017 14:29

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, ilçede bulunan ilk ve ortaöğretim kurumlarının dış cephelerini boyayarak, eğitim ve öğretime sunduğu desteklerini sürdürüyor.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yaptığı yazılı açıklamada, bu yıl da yaptıkları bakım ve onarım çalışmalarıyla okulları yeni eğitim ve öğretim dönemine hazırladıklarını belirtti. Boya malzemesi teminini okul aile birliği ile okul idaresinin yaptığını, işçiliği de belediye olarak kendilerinin üstlendiğini kaydeden Tuna, okul aile birliği ile okul idarecilerinin belediyeye verdikleri dilekçe tarihinin sırasına göre oluşturulan bir program dahilinde boyama işlemlerinin sürdürüleceğini ifade etti. Tuna, “Yaz tatilini fırsat bilerek imkanlarımız ölçüsünde her yıl düzenli olarak ilçe genelindeki okullarımızı bakım ve onarımdan geçiriyoruz. Belediye olarak okul idarecilerimizle de sürekli istişare içerisindeyiz. Amacımız, öğrencilerimizin daha sağlıklı, temiz ve hijyenik ortamlarda eğitim almalarıdır. Eğitim ve öğretime sunduğumuz desteklerimiz ve yatırımlarımız artarak devam edecek. 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının tüm eğitimcilerimize ve öğrencilerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar