Anasayfa /  Foto Galeri

Tolga Savacı otomobil tamircisi oldu

Tolga Savacı otomobil tamircisi oldu - Sayfa 1

Tolga Savacı bir dönemin önde gelen isimlerinden biriydi. Yeşilçam denilince akla gelen isimlerden biri olan Tolga Savacı uzun bir aradan sonra yeniden gündemde. 53 yaşında olan aktörün bu kez gündeme gelme nedeni oyunculuğu değil seçtiği yaşam tarzı. Türkiye'yi terk ederek Amerika'nın New Jersey eyaletinde yaşamaya başlayan Tolga Savacı, oyunculuğa kafa çevirmiş gibi gözüküyor. Hobisi olan oto tamirciliğine başlayan Tolga Savacı hayat arkadaşı Nermin Bezeci ile Amerika'da yaşamaya devam ediyor.

Tolga Savacı otomobil tamircisi oldu - Sayfa 2

2014 yılında Kurt Seyit ve Şura adlı dizide rol aldıktan sonra Amerika'ya yerleşen Tolga Savacı, oyunculuğa sırt çevirmişe benziyor.

Tolga Savacı otomobil tamircisi oldu - Sayfa 3

Uzun zamandır Amerika’nın New Jersey eyaletinde eşi Nermin Bezmen’le birlikte yaşayan sinema ve dizi oyuncumuz Tolga Savacı, klasik otomobil hobisini Amerika’da işe çevirdi.

Tolga Savacı otomobil tamircisi oldu - Sayfa 4

Türkiye’de özellikle 1990’lı yıllarda klasik araçlarıyla drag yarışlarına katılan başarılı oyuncu Tolga Savacı; bu dönemde kazandığı mekanik tecrübeyi yurt dışına taşıdı. Şu anda 16 Nisan referandumu için Türkiye’de bulunan Tolga Savacı, İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği’nin Kadıköy’de bulunan merkezini ziyaret etti.