Anasayfa /  Foto Galeri

Tokyo’da başladı Antep’te bitti! Japonyalı Yumiko Müge Anlı'da canlı yayında sevgilisiyle yüzleşti

Japon Yumiko Sagagami, kendisini dolandırdığını öne sürdüğü eski nişanlısı Mehmet Akif’le Müge Anlı canlı yayında yüzleşti. Akif ve babası Yusuf Turuşkan borcu kapatmayı kabul etti. İşte canlı yayında yaşananlar...

Tokyo’da başladı Antep’te bitti! Japonyalı Yumiko Müge Anlı'da canlı yayında sevgilisiyle yüzleşti - Sayfa 1

Müge Anlı'nın programına ''eski nişanlım tarafından dolandırıldım'' iddiasıyla başvuran Japon kadın Gaziantepli eski nişanlısı Mehmet Akif Turuşkan'a yönelik olarak "Verdiğim paraları geri istiyorum, kandırıldım" ifadelerini kullandı. Mehmet Akif Turuşkan'la nişanlanan genç kadın, nişanlısına defalarca borç verdi. Yumiko, nişanlısının kendisini terk ederek borçlarını ödemeden kaçtığını öne sürdü.

Tokyo’da başladı Antep’te bitti! Japonyalı Yumiko Müge Anlı'da canlı yayında sevgilisiyle yüzleşti - Sayfa 2

Japon Yumiko Sagagami, kendisini dolandırdığını öne sürdüğü eski nişanlısı Mehmet Akif’le canlı yayında yüzleşti. Akif ve babası Yusuf Turuşkan borcu kapatmayı kabul etti.

Tokyo’da başladı Antep’te bitti! Japonyalı Yumiko Müge Anlı'da canlı yayında sevgilisiyle yüzleşti - Sayfa 3

Yayının ardından baba Yusuf Turuşkan ve Mehmet Akif, oğlunun borcunu ödemek ve dolandırıcı olmadıklarını ispatlamak için Müge Anlı ekibiyle Kapalıçarşı’da bir döviz bürosuna doğru yola çıktılar ve Yumiko’ya verilecek olan 4 Milyon 300 Bin Yen’i canlı yayına getirdiler.

Tokyo’da başladı Antep’te bitti! Japonyalı Yumiko Müge Anlı'da canlı yayında sevgilisiyle yüzleşti - Sayfa 4

Parayı Müge Anlı’ya teslim eden baba Yusuf, canlı yayında izleyicilerin de şahitliğinde bu parayı Yumiko’ya geri vereceğiz dedi.