Anasayfa /  Foto Galeri

TOKİ’den İstanbullulara müjde! İşte Başvuru şartları

TOKİ’den İstanbullulara müjde! İşte Başvuru şartları - Sayfa 1

TOKİ’den İstanbullulara müjde! İşte Başvuru şartları

TOKİ’den İstanbullulara müjde! İşte Başvuru şartları - Sayfa 2

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, İstanbul Kayaşehir’de yatay mimari ve mahalle konsepti ile orta gelirli vatandaşlar için inşa edilen 605 yeni konutun kura yöntemiyle satışa çıkarılacağını açıkladı.

TOKİ’den İstanbullulara müjde! İşte Başvuru şartları - Sayfa 3

Mahalle kültürü yaşayacak İstanbul Kayaşehir’de satışa sunulan 605 konutun “mahalle konsepti” ile geliştirilmiş semt kültürünü barındırdığını vurgulayan Turan, “Günümüzde vatandaşlarımızın beklentileri değişti ve gelişti. Vatandaşlarımız sadece barınacak bir merkez değil yeni yaşam alanları istiyor. Yeni yaşam alanları da bizim kültürümüzde mahalle konseptidir. Hepimizin aradığı; bu topraklara ait olan, farklı gelir gruplarının aynı semtte buluşabildiği semt sakinlerinin esnafın iç içe olduğu, `mahalle kültürü` kavramında vücut bulan, dayanışmayla mutlu olacağımız sosyal yaşam alanlarıdır. Kayaşehir’de satışa sunduğumuz projemizde de mahalle kültürü yaşayacak. Bu projede içinden cadde geçen, etrafında tek katlı dükkânların, bisiklet yollarının, spor alanlarının, caminin ve çarşının olduğu büyük bir meydana açılan, meydanda kafe ve restoranların bulunduğu bir mahalle konsepti yer alıyor. 0-5 yaş okul öncesi çocuk grubundan üniversite gençliğine, kadınlardan erkeklere, tüm nüfus profillerine dönük sosyal ihtiyaçları düşündük” açıklamasında bulundu.

TOKİ’den İstanbullulara müjde! İşte Başvuru şartları - Sayfa 4

Kayaşehir’de TOKİ konutlarına 2-11 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan başvurular sonunda 25 Nisan günü kura çekilişi ile ev sahipleri belli olacak. 160 bin TL`den başlayan konut fiyatlarında taksitlerin en düşüğü 667 TL’den başlayacak.