Anasayfa /  Güncel /  Gündem

TOKİ konut projesine başvurduysanız dikkat! Bunu yapmazsanız paranız yanabilir...

Geçtiğimiz eylül ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi 250 bin sosyal konut projesine ilk günler başvurular resmen akmıştı. Ancak TOKİ’den başvuru yapacaklar için çok kritik bir uyarı geldi. Dikkat etmezseniz paranızdan olabilirsiniz. İşte detaylar..

Abone ol
Abone ol 05 Ekim 2022 22:46

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından konut projelerinden faydalanmak isteyenler için dolandırıcılık girişimlerine karşı ciddi bir uyarı geldi. TOKİ, açıklamasını yazılı olarak yaptı.

BAŞKA BANKA ŞUBESİ YA DA ŞAHISLAR ÜZERİNDEN İŞLEM YAPILMIYOR

TOKİ yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“İdaremiz tarafından satışa sunulan konutların başvuru toplama, sözleşme imzalama, devir, teslim, tapu gibi işlemlerinin tamamı Halk Bankası ve Ziraat Bankasının yetkili şubeleri aracılığı ile yapılmakta, başka bir banka şubesi veya şahıs hesapları üzerinden işlem yapılmamaktadır. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için idaremizin internet sayfası, ‘444 86 54’ numaralı çağrı merkezi, onaylı kurumsal sosyal medya hesapları ve yetkili bankalar dışında kimseye itibar etmemeleri, iş ve işlem yapmamaları gerekmektedir”

Yorumlar