Anasayfa /  Ekonomi

TOKİ geri ödeme 2020 ne zaman? TOKİ ücret iadeleri ne zaman yapılacak?

TOKİ kura çekimlerinin yapılmasının ardından birçok kişi TOKİ geri ödeme 2020 ne zaman yapılacak soruların soruyor. Başvuru ücreti olan 1.000 TL'nin kurada ismi çıkmayanlara geri iade edileceği biliniyordu. Peki TOKİ geri ödeme 2020 ne zaman? TOKİ ücret iadesi ne zaman yapılacak?

Abone ol
Abone ol 26 Şubat 2020 12:09

TOKİ geri ödeme 2020 ne zaman? TOKİ kura çekimlerinin yapılmasının ardından birçok kişi TOKİ geri ödeme 2020 ne zaman yapılacak soruların soruyor. Başvuru ücreti olan 1.000 TL'nin kurada ismi çıkmayanlara geri iade edileceği biliniyordu. Peki TOKİ ücret iadesi ne zaman yapılacak?

TOKİ İzmir Karabağlar konut projesi için beklenen kura çekilişi dün itibari ile gerçekleştirildi.

İnternet sitesi üzerinden hak sahipleri belirlenirken kurada adı çıkanlar ve çıkmayanlar için yeni bir süreç başlamış oldu. 

TOKİ 2020 KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

İZMİR KARABAĞLAR TOKİ KURADA ADI ÇIKANLAR NE YAPACAK 2020?

TOKİ kurasında adı çıkanlar için ev sahibi olma süreci başlayacak. İlk etapta TOKİ konut satış sözleşmesi imzalanacak ve hak sahibi olarak belirlenen kişiler arasında satın alınacak olan konutun kat ve daire numarası belirleme çekilişi yapılacak.  

Ardından konutlar için ihale süreci başlayacak ve evlerin teslim edilmeleri beklenecek. Konutların teslim edilmesi ile beraber taksit ödemeleri de başlayacak.  

TOKİ GERİ ÖDEME 2020 NE ZAMAN? TOKİ ÜCRET İADESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

TOKİ tarafında yapılan resmi açıklama ile kura çekilişi ile ismi çıkmayan kişilere ücret iadesi için ödemelerin 5 iş günü sonrasında yapılacağı duyuruldu. İşte o açıklama metni;

Merhaba, “100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi” için yedek hak sahipliği kurası çekilmeyecek olup asil olarak hak sahibi olamayan vatandaşlarımızın başvuru bedelleri kura çekiliş tarihinden itibaren 5 (beş) iş günü sonrasında iade edilecektir.

Yorumlar