Anasayfa /  Güncel

TOGG ön sipariş başvurusu nasıl yapılır? TOGG çekiliş ne zaman?

Yerli ve milli otomobil TOGG'un satışa çıkarılacağının duyurulmasının ardından OGG ön sipariş verme Trumore ekranı ve ücretleri merak konusu oldu. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 19 Mart 2023 17:00

Yerli ve milli otomobil TOGG'un satışa çıkarılacağının duyurulmasının ardından OGG ön sipariş verme Trumore ekranı ve ücretleri merak konusu oldu. İşte detaylar...

TOGG ÖN SİPARİŞ BAŞVURULARI BAŞLADI

Yerli ve milli otomobil Togg’un satışa başlayacağı birinci modeli T10X için ön siparişleri alınmaya başladı. TOGG T10X  ön siparişleri, 27 Mart’a kadar http://togg.com.tr internet sayfası üzerinden veya Trumore'u indirerek verilebilecek.

TOGG T10X SİPARİŞİ NASIL VERİLİR?

TOGG siparişi verebilmek için ilk olarak bir profil (Tru.ID) oluşturulacak. Profillerini oluşturan kullanıcılar üç farklı versiyonda satışa sunulan Togg T10X’in tercih ettiği versiyonunu, donanımını, rengini ve jantlarını aynı alan aracılığyla belirleyebilecek. Ardından kullanıcılar burada bir e-cüzdan da açarak ön siparişe katılmak için gerekli olan 60 bin TL’lik kaporayı kredi kartı ya da banka hesapları üzerinden dijital cüzdana aktaracak.

Satın alınmak istenilen versiyon ve donanım özellikleri oluşturulmasının ardından e-cüzdanda yeterli bakiye (60 bin TL) bulunuyorsa ön sipariş süreci tamamlanacak. 24 Mart Cuma gününe kadar toplanacak ön siparişler sonrası sıra çekilişe gelecek. Çekiliş 28 Mart Salı günü noter huzurunda yapılacak. Çekiliş sonucunda sipariş hakkı kazanan kullanıcılar kesinleşmiş olacak.

TOGG ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

TOGG çekilişine katılım sağlayan kullanıcılar, ön ödeme öncesi akıllı cihazlarını modelinden rengine konfigüre edebilecek. 28 Mart’ta noter huzurunda gerçekleşecek dijital çekiliş sistemi ile de ön sipariş sahipleri belirlenecek.

Ön sipariş dönemi sonunda noter huzurunda yapılacak olan çekilişle, sipariş hakkı kazananlar teslimat önceliğiyle birlikte belirlenecek.

Teslim alma hakkı kazanan 12 bin kişinin adı 28 Mart Salı günü açıklanacak.

TOGG T10X HANGİ TARİHTE TESLİM EDİLECEK?

T10X’in 0-100 km/s hızlanması 4,8 saniye olan, 700 Nm tork üreten çift motorlu 435 beygir gücündeki AWD (all-wheel drive) versiyonu ise 29 Ekim 2023 tarihi itibarıyla teslim edilmeye başlanacak olan 100. Yıl Özel Serisiyle beraber yollara çıkacak.

TOGG ÖZELLİKLERİ

İki farklı donanım ve iki batarya seçeneğiyle kullanıcılara sunulacak otomobilin fiyatı, aracın donanım özellikleri ve menzil değerine göre çeşitlilik gösteriyor.

Diğer yandan, C segment SUV modeline T10X adını veren Togg, aracın arkadan itişli versiyonlarında iki farklı menzil değeri sunuyor.

Her ikisi de 160 kW güce sahip bu versiyonlar 314 kilometre yada 523 kilometre menzil değerleri ile alınabiliyor.

523 KİLOMETRE MENZİL SEÇENEĞİ

Togg, ‘doğuştan elektrikli’, ‘doğuştan sürdürülebilir’, ‘doğuştan dijital’ ve ‘doğuştan yeşil’ kavramlarının altını çizdiği ilk akıllı cihazı C-SUV’u, ‘T10X’ ismiyle kullanıcılarla buluşturacak. Model isminde ki T’nin Türkiye’yi ve Togg’u, 10’un cihazın üzerine inşa edildiği C segmenti platformunu, X’in ise SUV gövde tipini ifade ettiği T10X, iki farklı donanım ve iki batarya seçeneğiyle kullanıcılara sunulacak. 

ÇİFT MOTORLU T10X AWD 29 EKİM’DE ÖZEL SERİ İLE YOLLARDA OLACAK

T10X’in 0-100 km/s hızlanması 4,8 saniye olan, 700 Nm tork üreten çift motorlu 435 beygir gücündeki AWD (all-wheel drive) versiyonu ise 29 Ekim 2023 tarihinden itibaren teslim edilmeye başlanacak olan 100. Yıl Özel Serisiyle beraber yollara çıkacak. 

Yorumlar