Anasayfa /  Politika

TKP'li Kemal Okuyan Nevşin Mengü'ye çok fena ayar verdi: Bundan sonra sizden yardım alırız!

Geçtiğimiz günlerde Rahmi Koç’un halk düşmanı açıklamasına karşılık, TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan X hesabından bir paylaşımda bulunmuştu. TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan, Nevşin Mengü'nün YouTube yayınında dile getirdiği sözlere X hesabından ironik teşekkür ile yanıt verdi.

Abone ol
Abone ol 25 Kasım 2023 18:50

TKP'li Kemal Okuyan Nevşin Mengü'ye çok fena ayar verdi: Bundan sonra sizden yardım alırız!

Geçtiğimiz günlerde Rahmi Koç’un halk düşmanı açıklamasına karşılık, TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan  X hesabından bir paylaşımda bulunmuştu.

“Rahmi Koç, kamuda çalışan milyonlarca kişiye ‘asalak’ demeye getirmiş: ‘Diyorlar ki, devlette 5.5 milyon kişi çalışıyor. Buna askerler dahil değil. 2 milyon kişiyle bu devlet rahatlıkla döner.’ Asalak senin sınıfındır. Bu ülke kapitalistleri sırtından atarsa asıl o zaman mükemmel döner!”

Kemal Okuyan’ın bu paylaşımına YouTube kanalı üzerinden yanıt veren Nevşin Mengü kamu çalışanlarının pala bıyıklı, enternasyonal söyleyen sosyalistler olmadığını belirtti.

TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan’dan bu sözlere yanıt geldi.

X hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Sayın  @nevsinmengu, aydınlattığınız için çok sağolun. Türkiye'nin en güçlü patronu Rahmi Koç'un "faydasız" ilan ettiği milyonlarca kişinin pala bıyıklı sosyalist değil AKP seçmeni olduğunu sayenizde öğrenmiş oldum. Biraz geç oldu ama bundan sonra günde on iki saat güvencesiz çalışıp açlıkla boğuşan, madende göçük altına kalan, depremde evi tepesine çöken yurttaşlarımızın hakkını ve çıkarlarını savunmadan önce hangi partiye oy verdiklerini araştırır, sizden yardım alırız. Siz de bu zor günlerde boş yere gülümsemezsiniz. “

Yorumlar