Anasayfa /  Foto Galeri

Tilbe Saran ve Bige Önal Yaban Çiçekleri kadrosunda

Türkiye’nin en başarılı kadın tiyatro oyuncularından Tilbe Saran ve genç oyuncu Bige Önal’ın kadrosunda yer aldığı Yaban Çiçekleri izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. 

Tilbe Saran ve Bige Önal Yaban Çiçekleri kadrosunda - Sayfa 1

YABAN ÇİÇEKLERİ ZENGİN KADROSUYLA GÖZ DOLDURUYOR!

Türkiye’nin en başarılı kadın tiyatro oyuncularından Tilbe Saran ve genç oyuncu Bige Önal’ın kadrosunda yer aldığı Yaban Çiçekleri izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. 

Tilbe Saran ve Bige Önal Yaban Çiçekleri kadrosunda - Sayfa 2

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, kreatif danışmalığını Zeynep Günay’ın yaptığı atv’nin iddialı yeni dizisi “Yaban Çiçekleri’nde yer alan oyunculardan Tilbe Saran ve Behice’ye hayat veren Bige Önal, projeyi ve yeni karakterlerini anlattılar. 

Tilbe Saran ve Bige Önal Yaban Çiçekleri kadrosunda - Sayfa 3

“Öykü, bütün hayatını sorgulayacak bir etkileyici başlangıçla açılıyor”

Hikayeyi çok fazla ipucu vermeden özetleyen Tilbe Saran şunları paylaştı; “Yaban Çiçekleri ilk bölümden çok güçlü bir parçalanma ile başlıyor. Ben Ataman ailesinin annesi Nurten’e hayat veriyorum. Nurten’in kendini güvende hissettiği dünyası hiç beklemediği bir an ve şekilde yıkılıyor. Bildiği, tanıdığı her şeyi kaybediyor. Öykü, bütün hayatını sorgulayacak bir etkileyici başlangıçla açılıyor. Bende nasıl gelişeceğini merakla bekliyorum.”

Tilbe Saran ve Bige Önal Yaban Çiçekleri kadrosunda - Sayfa 4

Role hazırlık sürecini ise bu şekilde özetledi; “Kreatif danışmanımız olarak Zeynep Günay ve yönetmenimiz Aydın bulut ile çalıştık karaktere. Zeynep benim hep çalışmak istediğim bir isimdi zaten. Birlikte konuşarak karakteri oluşturduk. Nurten, doğal yaşayan, doğa ile iç içe olmayı seven bir kadın. Güçlü bir kadın çocuklarına sahip çıkan ayakları yere basan etrafı tarafından saygı duyulan bir kadın onu oynamayı sevdim. Umarım izleyici de sever.”