Anasayfa /  Güncel /  Gündem

TikTok fenomeni Enes Çakmak (Enesalf) kimdir? Enes Çakmak öldü mü?

TikTok fenomeni Enes Çakmak ile gündeme gelen gelişme sonrası, Çakmak'ın vefat edip etmediği merak ediliyor. Sosyal medyada fenomen ismin trafik kazasında hayatını kaybettiğine dair paylaşımlar gündeme geldi. Peki Enes Çakmak kimdir, öldü mü? TikTok fenomeni Enesalf (Enes Çakmak) aslen nereliydi ve kaç yaşındaydı? İşte merak edilenler...

Abone ol
Abone ol 11 Ocak 2022 00:17

Sosyal medyada TikTok'ta adını duyurmuş olan ismin vefat ettiğini iddia edildi. Fenomen isim TikTok'ta milyonlarca kullanıcı tarafından takip ediliyordu. Peki Enes Çakmak kimdir, öldü mü?

ENES ÇAKMAK KİMDİR?

TikTok'ta ismini duyurmuş olan Enes Çakmak aslen Erzurumludur. Sosyal medya fenomeni Enes Çakmak 2001 senesinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Enes Çakmak'ın "Enesalf" isimli TikTok hesabında toplamda 2.5 milyon takipçisi bulunmaktadır. Çakmak'ın Instagram'da da 154 bin takipçisi bulunmaktadır. Sosyal medyada videoları on binlerce beğeni alan fenomen ismin hayatına dair internet üzerinde pek fazla bir bilgi yer almamaktadır.

TikTok'ta "Enes Alf" kullanıcı ismiyle içerikler üreten ünlü fenomenin YouTube hesabının adı da "Team Alf" olarak bilinmektedir.

ENES ÇAKMAK ÖLDÜ MÜ?

Yaklaşık iki hafta önce trafik kazası geçirdikten sonra yoğun bakıma alınan TikTok fenomeni isim Enes Çakmak'ın hayatını kaybettiği açıklandı. Henüz vefat haberiyle ilgili resmi bir açıklama yapılmış değil. Ancak Enes Çakmak'ın yakın arkadaşı Can Yıldırım, resmi Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Enes Çakmak'ın vefat ettiğini duyurdu.


İşte Çakmak'ın arkadaşı Can Yıldırım'ın o paylaşımı:

Yorumlar