Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Ticaret Bakanlığı Muhafaza ve Muayene Memuru Alımı kura sonuçlarını açıkladı

Ticaret Bakanlığı Muhafaza memuru ve Muayene memuru kura işlemlerine ilişkin sonuçları duyurdu.

Abone ol
Abone ol 04 Ağustos 2022 22:42

Ticaret Bakanlığından personel alımına ilişkin duyuru yayımlandı. Muayeme memuru ve Sözleşmeli Gümrük Muhafaza Memuru almına ilişkin kura işelmleri ve sonuç duyurusu yayımlandı. Dün yapılan duyuru ile Kura çekim tarihi açıklanmıştı. Bugün gelen duyuru ile ise sonuçlar duyuruldu.

Kura İşlemleri Duyurusu:

Kura çekim işlemleri 04.08.2022 tarihinde saat 16:00 da Bakanlığımız Eskişehir Yolu Yerleşkesinde (Dumlupınar Bulvarı No: 151 Eskişehir Yolu 9. Km. 06800 Çankaya / ANKARA) gerçekleştirilecektir. Kura çekimi işlemine isteyen adaylar katılabilecek olup kura sonuçlarına ilişkin listeler gün içerisinde Bakanlığımız web sayfasından ilan edilecektir.

 

Sözleşmeli Muayene Memuru Ve Sözleşmeli Gümrük Muhafaza Memuru Kura Çekimi İşlemine İlişkin Duyuru

Ticaret Bakanlığından 4 Ağustos 2022 tarihi ile gelen duyuru ile çekilen kura sonuçları açıklandı. Atanmaya hak kazanmış olan adaylar İstenen Belgeler ile birlikte görev yerlerine gidip başlayabilecekler.

Sözleşmeli Muayene Memuru kura sonuçları için tıklayınız…

Sözleşmeli Gümrük Muhafaza Memuru kura sonuçları için tıklayınız…

"Kura sonuçlarına göre atanma hakkından feragat edecek adaylar persinav@ticaret.gov.tr e-posta adresine başvuru sırasında bildirmiş oldukları e- posta adresinden 10.08.2022 tarihi mesai bitimine kadar feragat dilekçelerini imzalı olarak pdf formatında göndermeleri önemle rica olunur."

Yorumlar