Anasayfa /  Teknoloji

The Day Before oyunu para iadesi olacak mı?

Yakın dönemde piyasaya çıkan The Day Before oyunu, finansal sebeplerden dolayı aniden kapandı. Oyunu Steam üzerinden satın alan kullanıcılar, para iadesi olacak mı sorularını merak ediyor. Peki Steam para iade talebi nasıl yapılır?

Abone ol
Abone ol 13 Aralık 2023 16:04

The Day Before, gecikmelerin sonrasında 7 Aralık'ta Steam platformunda piyasaya sürüldü. Ancak, çok heyecanlı bir zombi nişancı oyunu olarak tanıtılmasına rağmen, hataları, orijinallik eksikliği ve vaat ettiği MMO deneyimini sunamaması nedeniyle geniş çapta eleştirildi.

Mali başarısızlık sebebiyle oyunun geliştirici şirketi Fntastic, 200.000'den fazla kopya satmasına rağmen kapatıldığını ve Steam üzerinde satışının durdurulduğunu açıkladı. Fntastic'in açıklamasında, "Tüm çabalarımıza rağmen, kapasitemizi yanlış değerlendirdik." ifadeleri yer aldı.

Ayrıca şirket, The Day Before'ın tüm fragmanlarını YouTube kanalından kaldırdı. Oyuncular, Steam'den satın aldıkları The Day Before'ı iade etme sürecini öğrenmek istediler.

Steam politikaları gereği, bir oyunu iki saatten az süreyle oynamış olan kullanıcılar, iade talepleri için iki haftalık bir süre içinde işlem yapabilirler. Bununla birlikte, Steam'in nadir bir durum olarak The Day Before oyuncularının, iki saatten fazla oynamış olsalar bile iade taleplerini kabul edeceği belirtildi.

Steam para iade talebi nasıl yapılır?

Steam'de iade talebi oluşturmak için Steam Yardım'a gidip "Satın Almalar" sekmesine tıklamanız ve The Day Before'ı seçmeniz gerekiyor. Daha sonra, "Bu ürünle ilgili ne sorun yaşıyorsunuz?" bölümünden uygun seçeneği seçerek (muhtemelen "Oynanış veya teknik sorun" olacaktır) iade talebinizi oluşturabilir ve paranızı geri talep edebilirsiniz.

Yorumlar