Anasayfa /  Foto Galeri

TFF'nin düzenlediği imza töreni ile A Milli Takım'da Vincenzo Montella dönemi resmen başladı

A Millî Takımımızın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella'nın resmi imza töreni bugün Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi. TFF'nin düzenlediği imza töreni ile A Milli Takım'da Vincenzo Montella dönemi resmen başladı

TFF'nin düzenlediği imza töreni ile A Milli Takım'da Vincenzo Montella dönemi resmen başladı - Sayfa 1

A Millî Takımımı yeni teknik direktörü Vincenzo Montella'nın resmi imza töreni bugün Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi. TFF'nin düzenlediği imza töreni ile A Milli Takım'da Vincenzo Montella dönemi resmen başladı

TFF'nin düzenlediği imza töreni ile A Milli Takım'da Vincenzo Montella dönemi resmen başladı - Sayfa 2

A Milli Takım'da Vincenzo Montella Dönemi  

A Millî Takımımızın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella'nın resmi imza töreni bugün Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Orhan Saka Konferans Salonu'nda düzenlenen imza törenine Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella ve TFF Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

TFF'nin düzenlediği imza töreni ile A Milli Takım'da Vincenzo Montella dönemi resmen başladı - Sayfa 3

TFF Başkanı Büyükekşi: "Montella'ya ailemize hoş geldiniz diyorum. Bu çok önemli görevinde başarılar diliyorum"

Törende bir konuşma gerçekleştiren TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, geçtiğimiz hafta A Milli Takımın eski teknik direktörü Sayın Stefan Kuntz ile iyi niyet ve profesyonellik çerçevesinde karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını belirterek, "Sayın Stefan Kuntz'a A Milli Takımımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Yine geçtiğimiz hafta yeni Teknik Direktörümüz Sayın Montella ile anlaştığımızı kamuoyuna duyurmuştuk. Kendisine ailemize hoş geldiniz diyorum. Bu çok önemli görevinde başarılar diliyorum. Sayın Montella futbolculuk kariyeri başarılarla dolu, genç, disiplinli ve geleceği parlak bir futbol adamı. Biliyorsunuz ülkemizde de Adana Demirspor'un teknik direktörü olarak başarıyla görev yaptı. Hem teknik adamlık başarısıyla hem de saha dışındaki tutumuyla kendisine sevgi ve saygı duyulmasını sağladı. Buradan gittiğinde Türkiye ile ilgili çok güzel övgü dolu açıklamalar yaptı. Türkiye'de görev yapmaktan ne kadar mutlu olduğunu kamuoyu ile paylaştı. Şimdi aynı istikrarını A Milli Takımımız için göstermesini bekliyoruz." dedi.

TFF'nin düzenlediği imza töreni ile A Milli Takım'da Vincenzo Montella dönemi resmen başladı - Sayfa 4

"A Milli Takım Teknik Direktörlüğü son derece saygın, anlamlı ve önemli bir görevdir"

A Milli Takımı Teknik Direktörlüğü görevinin son derece saygın, anlamlı ve önemli bir görev olduğunun altını çizen Büyükekşi, "Bugüne kadar Milli Takımlarımıza emek vermiş tüm teknik adamları da saygıyla anıyorum. Hayatta olmayanlara da Allah'tan rahmet diliyorum. Çünkü Milli Takım hepimiz için çok önemli. Ülkemizin bayrağını gururla temsil eden bir takım. Geçmişte çok değerli hocalarla çalışıldı.  Onların hepsine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.