Anasayfa /  Foto Galeri

TFF ve NG Kütahya Seramik’ten hakem formalarına tarihi sponsorluk anlaşması

Türkiye Futbol Federasyonu, NG Kütahya Seramik ile yaptığı iş birliği ile bir ilke imza attı. TFF tarihinde ilk kez hakem formalarına sponsorluk alırken NG Kütahya Seramik, hakem formalarının sırt ve tek kol logo sponsoru ve Hakem Akademisi sponsoru oldu.

TFF ve NG Kütahya Seramik’ten hakem formalarına tarihi sponsorluk anlaşması - Sayfa 1

TFF ve NG Kütahya Seramik’ten Tarihi Sponsorluk Anlaşması

Türkiye Futbol Federasyonu, NG Kütahya Seramik ile yaptığı iş birliği ile bir ilke imza attı. TFF tarihinde ilk kez hakem formalarına sponsorluk alırken NG Kütahya Seramik, hakem formalarının sırt ve tek kol logo sponsoru ve Hakem Akademisi sponsoru oldu.

TFF ve NG Kütahya Seramik’ten hakem formalarına tarihi sponsorluk anlaşması - Sayfa 2

TFF, NG Kütahya Seramik ile yaptığı 2026-2027 sezonun sonuna kadar sürecek 4 yıllık anlaşma ile tarihinde ilk kez Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ziraat Türkiye Kupası, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi hakem formalarına sponsorluk aldı. NG Kütahya Seramik, hakem formalarının sırt ve tek kol logo sponsoru olmasının yanı sıra Türk hakemlerinin geleceğine yatırım yapma hedefiyle TFF Hakem Akademisi’nin de sponsoru oldu.

TFF ve NG Kütahya Seramik’ten hakem formalarına tarihi sponsorluk anlaşması - Sayfa 3

İsrail saldırısında Filistin'de hayatını kaybeden masum ve sivil vatandaşlar için saygı duruşu ile başlayan TFF – NG Seramik sponsorluk anlaşması imza töreni, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri ve davetlilerin katılımıyla TFF Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

TFF ve NG Kütahya Seramik’ten hakem formalarına tarihi sponsorluk anlaşması - Sayfa 4

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: “Türk futbol ailesi olarak masum insanlara karşı yapılan her türlü zulmü kınıyoruz”

Törende konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, konuşmasının başında İsrail'in, masum sivillerin, kadın ve çocukların hayatını kaybetmesine neden olan Gazze’deki saldırısıyla ilgili olarak, “Gazze’de masum sivillerin sığındığı ve tedavi gördükleri hastaneye yapılan saldırıyı kınıyorum. İşlenen bu savaş suçunda hayatını kaybeden masum insanlara, çocuklara, bebeklere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Biliyorsunuz 3 gün süreyle ülkemizde milli yas ilan edildi. Türk futbol ailesi olarak masum insanlara karşı yapılan her türlü zulmü kınıyoruz. Bu hafta tüm profesyonel müsabakalara takımlarımız siyah bant ve pankart ile çıkacaklar. Yine müsabakalardan önce hayatını kaybeden siviller için saygı duruşu yapılacak.” ifadelerini kullandı.