Anasayfa /  Foto Galeri

Teşkilat dizisi Mete başkan öldü mü? Mesut Akusta diziden ayrıldı mı?

TRT'nin sevilen dizisi Teşkilat'ın son bölümünde Mete Başkan karakteri ile öne çıkan Mesut Akusta Yıldırım tarafından vuruluyordu. Gelişmenin ardından sevenleri, 'Mete başkan şehit mi oldu?' sorusunu yöneltmeye başladı .Birçok insan Teşkilat dizisinde Mete karakterine hayat veren Mesut Akusta’nın kim olduğunu araştırıyor. Peki ama Teşkilat’ın Mete’si Mesut Akusta kimdir, hangi dizilerde oynadı, yaşı kaç, boyu kaç, instagram adresi ne? İşte tüm detaylar...

Teşkilat dizisi Mete başkan öldü mü? Mesut Akusta diziden ayrıldı mı? - Sayfa 1

TRT1 ekranlarında her hafta pazar akşamı yeni bölümleri ile seyirci karşısına çıkan Teşkilat dizisinde Mesut Akusta, ekibin 'Babası' olarak Mete Başkan rolüne hayat veriyordu. 39. bölümde Yıldırım'ın kurduğu tuzağa yakalanan Mete Başkan, silahla yaralanıyor. Yeni bölüm fragmanında ise ekibin veda sözleri öne çıkıyor. İşte, Mesut Akusta hakkında...

Teşkilat dizisi Mete başkan öldü mü? Mesut Akusta diziden ayrıldı mı? - Sayfa 2

METE BAŞKAN ÖLDÜ MÜ? 
Mesut Akusta'nın hayat verdiği Mete Başkan karakteri 39. bölümde Yıldırım tarafından vuldu. Ekip ise son anda yetişti. Ancak Başkan'ın akıbeti merak konusu. Yayımlanan yeni bölüm fragmanında ise veda sözleri ve intikam yeminleri öne çıktı. Öte yandan Halit Başkan'ın, ''Beni affet başkanım. Çok zor! Bu avıyı unutup telrar ayağa kalkmak... Çok zor. Bu bayrak da evlatların da bana emanet, gözün arkada kalmasın başkanım. Kimin içim? Mete Başkanım için...'' sözleri fragmana damga vurdu.

Teşkilat dizisi Mete başkan öldü mü? Mesut Akusta diziden ayrıldı mı? - Sayfa 3

Yeni bölümün etiketi ise 'elveda başkanım' oldu. Mete Başkan, hastanede tedaviye alındı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Başkan'ın kalbi durdu. Doktorların hayata döndürme mücadelesi karşılıksız kaldı ve Mete Başkan yaşamını yitirdi.

Teşkilat dizisi Mete başkan öldü mü? Mesut Akusta diziden ayrıldı mı? - Sayfa 4

Birsen Altuntaş'ın haberine göre ise, Akusta'nın canlandırdığı Mete Başkan karakterinin hikâyesi bittiği için kadrodan ayrılıyor.