Anasayfa /  Politika /  Saadet partisi

Temel Karamollaoğlu'ndan Salda Gölü ile ilgi açıklama!

Temel Karamollaoğlu'ndan Salda Gölü yorumu. Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, Türkiye'nin Maldivleri olarak tanımlanan Salda Gölü kıyısı çevresinin yapılaşmaya açılmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Abone ol
Abone ol 03 Ağustos 2019 14:48

Temel Karamollaoğlu'ndan Salda Gölü yorumu: Kesinlikle burada yapılaşmaya müsaade etmeyeceğiz 

Temel Karamollaoğlu'ndan Salda Gölü açıklaması geldi. Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, Türkiye'nin Maldivleri olarak tanımlanan Salda Gölü kıyısı çevresinin yapılaşmaya açılmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Balgat'taki eğitim merkezindeki İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı'na katıldı. Birinci derece sit alanı ilan edilen ve birçok endemik bitkiye ev sahipliği yapan Salda Gölü kıyısının yapılaşmaya açılmasına ilişkin konuşan Genel Başkan Karamollaoğlu, "Cumhurbaşkanımızın eşi de bu konuya (Salda Gölü) el attı. 'Kesinlikle burada yapılaşmaya müsaade etmeyeceğiz ben de sizinle beraber bu konunun üzerinde duracağım' diyor. İnşallah öyle olur" dedi. 

Çevre konusunun önemine değinen ve iklimin hızla değiştiğini anlatan Karamollaoğlu,  ormanlık ya da tarım arazilerinde altın aranmasını eleştirdi.  

ÜMİT EDERİM Kİ BU MESELE HALLEDİLİR

Karamollaoğlu, Salda Gölü'ne Millet Bahçesi yapılmasına ilişkin, "Cumhurbaşkanımızın eşi de bu konuya el attı. 'Ben, sizinle beraberim' dedi. Bundan sonra artık dağlar dayanmaz. Ümit ederim ki bu mesele halledilir. 'Kesinlikle burada yapılaşmaya müsaade etmeyeceğiz ben de sizinle beraber bu konunun üzerinde duracağım' diyorlar inşallah öyle olur. Basit ama çok önemli bir konu." değerlendirmesini yaptı.


Yorumlar