Anasayfa /  Medya

Televizyon tarihinde bir ilk! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan Müge Anlı'ya konuk oldu

Türkiye'de okuma-yazma seferberliğini başlatmak ve öncülük etmek isteyen Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, bugün canlı yayında üstesinden gelmek istediği sosyal sorumluluk projesini dile getirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da Müge Anlı ile Tatlı Sert programına canlı olarak bağlanıp "Milletimiz öyle bir şey ister de biz yapmaz mıyız?" dedi ve okuma yazma seferberliğini başlattı.

Abone ol
Abone ol 28 Aralık 2018 14:03

Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, yaptığı başarılı programının yanı sıra imza attığı sosyal sorumluluk projeleriyle vatandaşların hayatına iyilikle dokunmaya devam ediyor.

Müge Anlı, Türkiye'nin en anlamlı sosyal sorumluluk projesi okuma-yazma seferberliğine öncülük ettik. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise Müge Anlı'nın canlı yayınında; "Milletimiz öyle bir şey ister de biz yapmaz mıyız?" dedi ve okuma yazma seferberliğini başlattı. Emine Erdoğan ise her fırsatta seferberliğe destek verdi.

Seferberliğin başlamasının ardından yurdun dört bir yanından okuma-yazma bilmeyen vatandaşlarımız kurslara koştu.

Müge Anlı, kurslara katılıp okuma-yazma öğrenenlerin sayısını açıkladı. 754 bin 479 vatandaşımız artık okur-yazar. Okur-yazarlık belgesini alanlar ise kutlama için Müge Anlı stüdyosuna koştu.


Yorumlar