Anasayfa /  Medya

O Ses Türkiye'de duygu dolu anlar! Beyaz’ın kucağındaki bebek büyüdü ve mesaj gönderdi - video izle

TV8 ekranlarında yayınlanan ve Türkiye'nin en çok izlenen ses yarışması 'O Ses Türkiye'de duygu dolu anlar yaşandı. Yıllar önce Beyazıt Öztürk'ün yapımına destek verdiği işitme engelliler okulunda ünlü şovmenin kucağında görüntüleri olan bebek şimdi büyüdü ve Beyazıt Öztürk'e mesaj gönderdi.

Abone ol
Abone ol 09 Aralık 2018 00:46

TV8 ekranlarında yayınlanan ve Türkiye'nin en çok izlenen ses yarışması 'O Ses Türkiye'de duygu dolu anlar yaşandı. 2008 senedinde Beyazıt Öztürk'ün yapımına destek verdiği işitme engelliler okulunun öğrencileri 10 yıl sonra mezun oldu. Seneler önce okula ihtiyaçları olan işitme engelli öğrenciler için bir çok ünlü isim seferber olmuş ve yapımında da bulunarak bir okul inşa etmişlerdi. 10 yıl aradan sonra okulu ziyaret eden Acun Ilıcalı çocukların değişimlerini ve Beyazıt Öztürk'e mesaj göndermelerine de aracı oldu.

10 yıl önce Beyazıt Öztürk'ün sakallarını seven minik kız Merve Arpaguş: "Beyazıt Abimi çok tanıyorum, küçüklüğümden beri sakalını seviyordum, Beyazıt Abi seni seviyorum" dedi.

Video'nun üzerine Beyazıt Öztürk: "Hayat böyle olunca güzel valla. Gerçekten de güzel. Sunu şöyle görmek... 10 sene önce unutmuşum. Yani...  ( Acun Ilıcalı'ya...) Sende 10 senedir bundan hiç bahşetmedin. Bir laf vardır. Ben çok severim. Vazgeçmek ve vazgeçmekten vazgeçmek, iyilik yaparsın herkese anlatırsın, o ne vazgeçmek, vazgeçmekten vazgeçmek. İyilik yaparsın kimseye söylemezsin ama evde tek başına düşünürsün  ben bu iyiliği yaptım diye... Bu vazgeçmek. İyilik yaparsın yaptığiını unutursun, bu vazgeçmekten vazgeçmek o yüzden seni tebrik ediyorum kardeşim" dedi.

İşte O Ses Türkiye Stüdyosunda yaşanan o anlar...


Yorumlar