Anasayfa /  Medya

Nagehan Alçı'dan skandal sözler! Vatan toprağın'a 18 keçinin otladığı kaya parçası yorumu video izle

Gazeteci ve yazar Nagehan Alçı, konuk olarak ağırlandığı televizyon programında canlı yayında olay yaratacak sözlere imza attı. Nagehan Alçı, Yunanistan'ın işgal ettiği Türk adası için, ''18 keçinin otladığı kaya parçası için savaş mı yapalım?'' sözlerini sarf ederek izleyicisi tarafından büyük tepkiye neden oldu.

Abone ol
Abone ol 08 Şubat 2018 16:42

Gazeteci ve yazar Nagehan Alçı, Habertürk televizyonunda yayın hayatına devam eden ve sunuculuğunu da Didem Arslan Yılmaz'ın üstlendiği Türkiye'nin Nabzı adlı programa Nagehan Alçı katılarak, ege adalarıkonusu konuşulurken skandal ifadeler kullandı. Nagehan Alçı canlı yayında Yunanistan tarafından işgal altına giren Türk adası için, ''18 keçinin otladığı otladığı kaya parçası için savaş mı yapalım?'' ifadelerini kullandı.





Alçı’nın bu sözleri diğer konuklar ve programın moderatörü Didem Arslan Yılmaz’ın tepkisini çekti. Alçının sözlerine karşılık Yılmaz, “Adalara kaya parçası demeyelim. Madem bu kadar önemsiz Yunan askerleri neden orada konuşlandı” ifadelerini kullandı.

Nagehan Alçı'nın kullandığı bu ifadeler, canlı yayındaki konukların ve hatta programa moderatörlük eden Didem Arslan Yılmaz'ın da tepkisini çekti. Ardından Nagehan Alçı'nın sözleri sonrasında moderatör Didem Arslan Yılmaz'da kayıtsız kalmadı ve ''Adalara kaya parçası demeyelim! Madem bu kadar önemsiz, Yunan askerleri neden orada konuşlandı?'' şeklinde ifadelere yer vererek tepkisini ortaya koydu. Öte yandan Nagehan Alçı'nın şoke eden ifadelere izleyici tarafından büyük tepkiyle karşılandı. 


Yorumlar